پخش فایل صوتی با باز شدن درب جعبه با ماژول DY-SV17F – راهنمایی برای انتخاب قطعات

7 ماه قبل
69 بازدید

0

سلام وقت بخیر

قصد دارم در یک محصول ، از ماژول صوتی استفاده کنم که به محض باز شدن درب یک جعبه، یک فایل صوتی کوتاه (۵ تا ۱۰ ثانیه‌ای) با فرمت MP3 پخش شود. هر جعبه صدای اختصاصی خود را خواهد داشت، که از قبل با USB روی ماژول بارگذاری می‌کنم (ضبط دستی نمی‌خواهم).

طبق بررسی‌ها، ماژول DY-SV17F برای این کار مناسب به نظر می‌رسد. لطفاً راهنمایی بفرمایید:

آیا این ماژول برای آپلود مستقیم فایل MP3 از طریق کابل USB بدون نیاز به برنامه‌نویسی مناسب است؟
برای پخش صدا با حجم متوسط در یک اتاق کوچک، چه نوع اسپیکری توصیه می‌کنید؟
برای فعال شدن خودکار هنگام باز شدن جعبه، بین میکروسوییچ فشاری و سنسور مغناطیسی کدام را توصیه می‌کنید؟
منبع تغذیه پیشنهادی شما برای کاربرد کم‌مصرف و قابل‌حمل (مثلاً با باتری قلمی یا لیتیوم) چیست؟
آیا این قطعات (ماژول + اسپیکر + باتری + سوئیچ) را می‌توانم به صورت یکجا و باندل تهیه کنم؟
در نهایت، هدفم استفاده مداوم از این سیستم در تیراژ بالا است. اگر نیاز به انتخاب ماژول متفاوتی میبینید که عملکرد بهتری داشته باشد، ممنون می‌شوم راهنمایی کنید.

متشکرم 🙏

28 اردیبهشت 04 در 05:09
محمد امین دائی کوزه کنانی
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

ماژول انتخابی برای این مورد مناسب می باشد.

پیشنهاد میکنم آموزش محصول را مطالعه بنمایید. بیشتر سؤال های شما را پاسخ میدهد.

تغذیه ماژول 5 ولت میباشد، اگر شما میخواهید از باتری های یکبار مصرف استفاده بکنید میتوانید 3 عدد باتری قلمی را به یکدیگر وصل بکنید و استفاده بکنید.

اگر میخواهید شارژی باشد میتوانید از باتری لیتومی به همراه ماژول پاوربانک برای این موضوع استفاده بکنید.

برای فعال سازی نیز هر 2 راهکار میکروسویچ و  رید رله (سنسور مغناطیسی) مناسب می باشد. (این موضوع به شرایط و محیط استفاده شما برمیگردد.)

برای پخش صدا نیز میتوانید از انواع اسپیکر استفاده بکنید فقط با توجه به توان اسپیکر مورد نظر باید آمپلی استفاده بکنید. بر روی خود ماژول یک آمپلی 5 وات وجود دارد.

در زمینه باندل کردن قطعات نیز خیر پروژه انجام نمیدهیم.

اگر هدف شما استفاده از این سیستم در تیراژ بالا می باشد. پیشنهاد میکنم با یک الکترونیک کار مشورت بگیرید و یک برد برای کار خود طراحی و بسازید. هم از نظر ابعاد میتوانید سایز را کوچک بکنید و هم هزینه ها را کاهش بدهید.

28 اردیبهشت 04 در 06:57
محمد دمیرچی
5070

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400