ماژول فرستنده و گیرنده Lora

6 ماه قبل
128 بازدید

0

سلام وقت بخیر 
من میخواستم برای انتقال دیتا از یک خودرو به یک سرور از Lora استفاده کنم 
در سمت خودرو سنسور ماژول ترنسیور وایرلس LORA-RA01 دارای چیپ SX1278 و فرکانس 433MHz
استفاده کردم
حالا در سمت سرور باید از برد esp32 و گینده Lora استفاده کنم ؟ مدل گیرنده چی هست یا با LORA-RA01 تفاوتی ندارد

ماشین ها درمکان صنعتی و دور از اینترنت (معدن) هستند 
با تشکر از تیم کافه ربات 

05 خرداد 04 در 07:59
حسین آذرشین
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
1

با سلام

در مرحله اول حجم داده های شما چقدر است. اگر کم می باشد میتوانید از LoRa استفاده بکنید. (سرعت بر اساس نوع پکت و نوع میکرو)

این موضوع را نیز در نظر داشته باشید شما نمیتوانید به صورت تنها از برد های LoRa استفاده بکنید و باید این برد به یکی از میکروکنترلر ها وصل باشد تا دستورات مربوط به نحوه ارسال را به ماژول بدهد.

حال اگر مشکلی با این سرعت نداشته باشید. مساله فاصله مطرح میشود، تمامی برد های بیسیم توضیحاتی که دارند در شرایط محیط باز و دید مستقیم در نظر گرفته شده است و داخل معدن مشخص نیست چقدر فاصله را جواب میدهد. برای این موضوع میتوانید فاصله را تست کنید. در نهایت اگر فاصله به شما جواب نداد از سیستم Mesh استفاده بکنید یعنی تعدادی برد LoRa را در طول مسیر قرار بدهید و هر برد دیتا را ریپید بکند تا از داخل معدن خارج بشود.

حال اگر مشکل سرعت داده داشتید میتوانید از برد های ESP32 از مود ESP-NOW استفاده بکنید که تقریبا مسافتی مشابه LoRa را به شما میدهد و مقداری سرعت بیشتر هست.

در نهایت برای حداکثر سرعت نیز از ESP32 در مود WiFi میتوانید استفاده بکنید و دوباره در مود Mesh همه را به هم لینک بکنید و یک شبکه WiFi داخلی ایجاد بکنید.

در نهایت همیشه میتوانید از کابل LAN برای انتقال داده ها استفاده بکنید که سرعت خیلی بالاتری به شما میدهد. برای کاهش هزینه ها میتوانید از کابل های CAT5e که 4 رشته نیز باشند استفاده بکنید.

10 خرداد 04 در 04:36
محمد دمیرچی
5040

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400