سیم بندی سرباتری

22 روز قبل
56 بازدید

0

با تشکر فراوان از پاسخ شما.

در این مدلر آیا میتوان با قطع وصل سیم مثبت خروجی را قطع نمود؟

چون متاسفانه مدار سنسور حرارتی کامل نیست و کمبود قطعات دارد 

من از از این محافظ 2تا برای تست گرفته ام واحتمالا چند تا دیگه لازم دارم.

ممنون .مهندس خوانین

22 روز قبل
حسین خوانین
1

با تشکر فراوان از پاسخ شما. در این مدلر آیا میتوان با قطع وصل سیم مثبت خروجی را قطع نمود؟ چون متاسفانه مدار سنسور حرارتی کامل نیست و کمبود قطعات دارد من از از این محافظ 2تا برای تست گرفته ام واحتمالا چند تا دیگه لازم دارم. ممنون .مهندس خوانین  – حسین خوانین 04-04-18 در 04:02

با تشکر مجدد. یعنی می توانم با قطع کردن منفی تپ باتری برای قطع ووصل خروجی استفاده کنم؟ممنونم  – حسین خوانین 04-04-18 در 06:35

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

نقشه به صورت زیر میباشد.

19 روز قبل
محمد دمیرچی
4650

با تشکر فراوان از پاسخ شما. در این مدلر آیا میتوان با قطع وصل سیم مثبت خروجی را قطع نمود؟ چون متاسفانه مدار سنسور حرارتی کامل نیست و کمبود قطعات دارد من از از این محافظ 2تا برای تست گرفته ام واحتمالا چند تا دیگه لازم دارم. ممنون .مهندس خوانین  – حسین خوانین 04-04-18 در 04:03

به صورت نرمال در تمامی BMS ها سمت منفی قطع و وصل میشود و خیلی کم پیش می آید سمت مثبت قطع و وصل بشود. در این نسخه نیز به همین صورت خروجی سمت منفی قطع میشود.  – محمد دمیرچی 04-04-18 در 05:32

با تشکر مجدد. یعنی می توانم با قطع کردن منفی تپ باتری برای قطع ووصل خروجی استفاده کنم؟ممنونم  – حسین خوانین 04-04-18 در 06:33

دقیقا، شما هر جایی از مدار را مدار باز بکنید ارتباط قطع میشود  – محمد دمیرچی 04-04-18 در 07:05

تست کردم تپ +یا - ویا تپهای باتری راقطع کنیم .جریان بالای خروجی برقرار میماند  – حسین خوانین 04-04-18 در 07:44

شما از سمت P- که خروجی ماژول میشود باید سیستم قطع و وصل را اجاید بکنید. پایه های B- و پین بالانسر که با B- مشترک هستند به صورت داخلی درون برد احتمالا وصل هستند. وقتی پک باتری رو میسازید دیگر نباید کاری به قبل از BMS داشته باشید. شما فقط از BMS یک سیم مثبت و منفی میگیرد که میتوانید هر کدام را میخواهید قطع بکنید تا سیستم شما خاموش بشود. نگران خالی کردن باتری ها توسط BMS نیز نباشید این ماژول ها جوری طراحی شدن که جریان بسیار ناچیزی از باتری ها بکشند تا فعال بنمانند.  – محمد دمیرچی 04-04-18 در 01:04

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400