با سلام
در مورد مشکل اول
اینکه ورودی با خروجی برابر هست یک حالت عجیب هست و احتمال دارد یک قطعه دیگر داخل مدار دچار آسیب شده باشد.
چون مدار کنترل جریان که با LM358 کنترل میشود از طریق یک دیود به پایه FB رگوراتور XL4016 وصل شده است. و کارش این است که خروجی رگوراتور را خاموش و روشن بکند تا بتواند جریان را کنترل بکند. و اگر این سیستم دچار مشکل شده باشد اصولا خروجی باید قطع بشود. (باز بد نیست این بخش از مدار رو هم بررسی بکنید)
نقشه سیم کشی این ماژول را میتوانید از این لینک دانلود بکنید.
مورد بعدی که باید بررسی بکنید ولتاژ دقیقا بر روی پایه FB میباشد. اگر ولتاژ این پایه به هر دلیلی بالاتر از 1.25 ولت باشد ماژول در حالت خاموش میرود. از این رو فعالیت نمیکند. چون فکر میکند ولتاژ خروجی انقدر بالا هست که نیازی به کنترل ندارد.
در نهایت پایه های ورودی و خروجی ترانزیستور را در حالت خاموش با مولتی متر اندازه بگیرید. شاید دوباره خود IC رگوراتور سوخته است.
در مورد مشکل دوم که جریان در زیر 2.5 آمپر روشن نمیشود. این موضوع به صورت کلی در عملکرد سیستم تاثیری ندارد ولی برای بررسی بیشتر میتوانید مقاومت هایی که به LM358 دوم که LED ها بهش وصل کردن رو بررسی بکنید. احتمال دارد مقدار اشتباهی را بر روی این مقاومت هویه کرده باشند.
در نهایت اگر بیشتر یک سیستم شارژ باتری میخواهید داشته باشید. پیشنهاد میکنم از ماژول های زیر استفاده بکنید.
ماژول رگولاتور DC به DC کاهنده / افزاینده با قابلیت تنظیم جریان مناسب
ماژول رگولاتور DC به DC کاهنده / افزاینده با قابلیت تنظیم جریان
این موارد درست هست قیمت بالاتری دارند ولی دارای مدار نیمه ایزوله هستند و قابلیت باک/بوست دارند و کنترل جریان دقیق تری نیز دارند. اگر نسخه با نمایشگر بخواهید نیز وجود دارد.
ویرایش اول:
این ماژول هایی که معرفی کردم همراهش هیت سینک مخصوص ارسال میشود که بر روی ترانزیستور ها قرار بگیرد.
علت داغ کردن مدل های Xl4016 ها فرکانس پایین این محصول می باشد. که هدر رفت انرژی زیادی دارد.
نسخه ای که به شما معرفی کردم بخش ترانزیستوری با بخش کنترلی جدا هستند و در فرکانس بالاتری کار میکند.
بنده اکثرا این محصول در جریان های زیر 1.5 آمپر استفاده کرده ام و حرارتی تولید نمیکرد ، در 2.5 آمپر تست نکرده ام (در حال حاضر ندارم که تست کنم)
اگر هدف شما جریان کشی بالا می باشد میتوانید از محصول ماژول رگولاتور DC به DC کاهنده 20 آمپر 300 وات نیز میتوانید تهیه بکنید این نسخه را تا 7 آمپر تست کرده ام و حرارت قابل قبولی تولید میکند. این نسخه نیز مانند نسخه های معرفی کرده ام بخش کنترلی از بخش ترانزیستوری جدا می باشد.
همچنین نسخه 6 آمپری نسخه پیشنهادی به شما را نیز داریم که دارای نمایشگر می باشد.
ماژول رگولاتور DC به DC کاهنده / افزاینده 6 آمپر با قابلیت نمایش و تنظیم ولتاژ و جریان خروجی