راه اندازی LED 3W با ESP32

19 روز قبل
40 بازدید

0

سلام وقتتون بخیر 

یه LED پاور ۳ وات دارم که میخوام با ESP راه اندازیش کنم از اونجایی که پایه های ESP نمیتونن تا ۷۰۰ میلی آمپر خروجی بدن اتصال مستقیم ممکن نیست

میتونم که با یه ماسفت یا ترانزیستور با فرمان ESP LED رو خاموش یا روشن کنم ولی در این حالت توانایی کنترل نور رو ندارم

میخوام که با پالس PWM شدت نور رو کنترل کنم 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

ممکنه که تعداد ال ای دی ها ۲ تا بشه...

19 روز قبل
علیرضا میرزائی
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

در مرحله اول

شما میتوانید با استفاده از ترانزیستور برای کنترل شدت نور استفاده بکنید. رله هست که امکان کنترل را به شما نمیدهد.

برای اینکه بتوانید این کنترل را انجام بدهید.

نقشه سیم کشی را به صورت زیر باید انجام بدهید و به جای R2 از LED مورد نظر را باید قرار بدهید.

در اینجا اگر تعدادی LED را میخواهید سری بکنید مشکلی نیست و میتوانید با افزایش ولتاژ تغذیه در پایه VCC در نقشه این کار را انجام بدهید.

اگر این امکان برای شما وجود ندارد میتوانید LED ها را به صورت موازی ببندید و ولتاژ تغذیه را کم بکنید.

برای مثال اگر ولتاژ تغذیه شما 5 ولت هست و LED مورد نظر شما نیاز به 3.7 ولت دارد (رنگ سفید) باید یک مقاومت نیز در مسیر LED نیز قرار بدهید تا جلو جریان کشی LED را بگیرید. (اگر اشتباه نکنم حدودا 20 اهم از نوع 5 وات استفاده بکنید)

برای نوع ترانزیستور نیز مدلی را انتخاب بکنید که بتواند این جریان کشی را تحمل بکند مانند IRLML3303

18 روز قبل
محمد دمیرچی
4650

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400