شارژ باتری دو سل با TP5100

5 ماه قبل
55 بازدید

0

سلام من چهارتا باتری روی به صورت دو سل بستم و الان ولتاژ دو سرشون 8 ولته تقریبا. یه BMS هم بهشون وصله. ولی وقتی میزنم به شارژ چراغ tp5100 روشن نمیشه. SET هم اتصال کوتاه کردم. دلیلش چیه؟

01 مرداد 04 در 07:46
محمدامین پارسا
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

در مرحله اول از نظر توانی TP5100 توان پایینی دارد و برای شارژ کردن سل های دوبل امکان دارد زمان شارژ خیلی زیادی بخواهد بکشد. در توضیحات لینکی در این مورد قرار داده شده است.

مورد دوم تغذیه ماژول TP5100 را چقدر میدهید؟؟

و جامپر مربوط به 2 سل و تک سل بودن را تنظیم کرده اید؟؟

در نهایت بهترین ماژول حال حاضر برای شارژ باتری های 2 سل محصول

ماژول شارژر باتری لیتیومی 2 سل دارای بالانسر و ورودی USB Type-C می باشد.

01 مرداد 04 در 09:01
محمد دمیرچی
5040

تشکر از پاسخ شما. 1. شارژکردن ماژول رو در کل هنوز بررسی نکردم. IC روی ماژول داغ شد و امیدوارم نشون از سالم بودنش باشه. اما نگرانی من اونجاییه که چراغ نمایشگر ماژول روشن نشد. 2. با مبدل باک مقدار 9 ولت بهش داده میشه. 3. بله پایه SET رو لحیم کردم. اول فکر میکردم برای 1 سل باید لحیم بشه که بعدا اصلاح کردم. ممکنه از این بابت مشکلی به وجود اومده باشه؟ ممنون از معرفیتون، این ماژول کی موجود میشه؟ – محمدامین پارسا 04-05-01 در 03:43  – محمدامین پارسا 04-05-01 در 12:13

چون به تازگی تمام شده است احتمال دارد زمان ببرد موجودی این محصول، در مورد این ماژول TP5100 نیز اگر داغ میکند احتمال دارد فشار زیادی بر رویش می باشد. برای کاهش فشار یکی از مقاومت R100 که در سمت پایه خروجی هست رو با هویه بردارید که توان شارژ کمتر بشود  – محمد دمیرچی 04-05-04 در 07:11

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400