جایگذاری esp32 wrover روی ماژول تست و پروگرمش

3 ماه قبل
46 بازدید

0

سلام من esp32 wrover b و ماژول تست و پروگرامرشو از سایت خریدم

حالا اومدم جا بزنم پین هاشو درجای درست روی esp قرار دادم همه نقاط جا افتاده ولی فشار میدم پایین بشدت سفته جوری که میترسم یا پین ماژول بشکنه یا خود برد esp بشکنه و زیادی هم فشار میارم یه طرفش میره پایین طرف دیگه میاد بالا انگار جاش تنگه توی این عکس به این صورت دارم جا میزنمش

اگه توی عکس دیده بشه هم پینا جاشون عقب جلو داره و هم یطوریه انگار چسب قطره ای خورده به برد از اولی که اومد اینطوری بود نمیدونم برد مشکل داره کلا جوریه حس میکنم باید یکی دو میلیمتر فاصلشون بیشتر میبود لطفا کمک.کنین اگر قلقی داره این جا زدنش یا اینکه برد مشکل داره مرجوعش کنم

16 شهریور 04 در 02:55
پویا رضائی مقدم
3

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
1

با سلام

چون برای بار اول هست که میخواهید جا بزنید فنر های این کانکتور خیلی سفت هستن و هنوز رگراژ نشده اند.

در این نسخه که فقط 2 طرف دارد کار خیلی ساده تر هست نسخه 3 طرفه سخت تر از این هم هست.

برای جا زدن

ابتدا ماژول را بر روی پین ها قرار بدهید و با یک دست یک مقدار فشار بهشون بیارید.

سپس با یک خلال دندان یا پیچ گوشتی ریز پایه هایی که عقب هست را مقدار به بیرون فشار بدهید تا زیر فشار گیر نکنند.

اگر پینی زیر نماند فشار بدهید خود پایه ها به بیرون میرود و ماژول تا اخر میرود پایین و جای خودش قرار میگیرد.

سپس دوباره با همان پیچ گوشتی ریز در صورتی که پایه ها جای درست نیستند بالا و پایین بکنید تا در جای درست بروند.

یه چند بار ماژول برود و در بیاید جا رفتنش راحت تر میشود.

16 شهریور 04 در 03:19
محمد دمیرچی
5040

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400