نمایشگر 2.8 اینچی SPI ILI9341

1 ماه قبل
36 بازدید

0

باسلام ماژول SPI 2.8 اینچی ILI9341 کد محصول: MSP2807 LCD وقتی فایل تست رو باتوجه به فیلم موجود در سایت قرار میدم اصلا تصویری روی نمایشگر ندارم و گاهاً صفحه سیاه سفید در هم دارم مشکل چیه ؟ آیا نیاز به مقامت برای مسیر هر پایه دارم ؟

13 آبان 04 در 05:54
عاطفه عابدی
1

افزودن دیدگاه

2 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

فکر میکنم سایت ما را با یک سایت دیگر اشتباه گرفته اید. این کد انبار در سایت ما وجود ندارد.

فکر میکنم در مورد محصول ماژول نمایشگر 2.8 اینچ TFT لمسی تمام رنگ دارای ارتباط SPI سوال داشته باشید.

آموزش راه اندازی این محصول در بخش آموزش ها با استفاده از ESP32 آمده است

آموزش راه اندازی نمایشگر 2.8 اینچ TFT تمام رنگ لمسی با ESP32

توجه داشته باشید که این نمایشگر با این کتابخانه ای که قرار داده شده است با میکروکنترلر های ESP و STM در محیط برنامه نویسی Arduino IDE کار میکند و با آردوینو یا راه اندازی نمیشود و اگر هم بشود به دلیل کد بودن خوب نمی باشد.

همچنین این موضوع را در نظر داشته باشید که تا زمانی که کد درست بر روی نمایشگر نیاید هیچ تصویری نخواهید گرفت.

13 آبان 04 در 06:57
محمد دمیرچی
5040

افزودن دیدگاه

0

سلام . نمونه سورس کد راه اندازی این نمایشگر رو با میکروکنترلر آرم سری stm32f103c8 دارم . لینکشو براتون میزارم 

سورسکد و شماتیک پروژه راه اندازی دوربین ov7670 با میکروکنترلر آرم stm32f103c8 و نمایشگر lcd گرافیکی با استفاده از کامپایلر keil و زبان C++ مناسب پروژه های آموزشی صنعتی و ثبت اختراع

1 ماه قبل
سید حسن اسلامبولچی
1

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400