سلام دوستان عزیر؛
می خواستم آردوینو را شروع کنم به یادگیری ولی، یه سئوال و شاید هم مانع برام بوجود آمده؛ ⚠️
اینکه میگن آردوینو جنبه آموزشی دارد و محصولی که تولید می شود یک محصول آموزشی است، و نهایتا مناسب همان فرد است و نمی توان آنرا به تعداد زیاد تولید کرد و فروخت، ( البته نه به خاطر گرانتر درآمدن محصولی که با آردوینو و ماژولهای آن ساخته می شود، بلکه بخاطر محصول آموزشی بودن و شاید ساده بودن آن !) این حرفها درست است؟؟؟ 👥
می خواهم یاد بگیرم 📣
من می خواهم آردوینو را یاد بگیریم تا بتوانم اون چیزی که الان توی ذهنم دارم را درست کنم، و اگر بدرد بخور بود و مشتری داشت بفروشم (حالا کم و زیادش فرقی نمی کنه) و نمی خواهم علامه الکترونیک و برنامه نویس بشوم.
اصلا مگه فرقی می کنه؟
اصلا مگه فرقی می کنه؟ بین انجام عملیات میکرو کنترلی که روی آردوینو نصب شده با اون چیزی که بصورت میکرو تکی میخری و سرهم میکنی ؟ مثلا اتمگا 328 چه روی آردوینو باشه، چه اینکه بصورت تکی بخری و با دیگر قطعات ترکیب کنی! هر دوی آن با توجه به کدی که نوشتی کار میکنند؟
برای چی؟ 😭
برای چی میگن محصولی که با آردوینو تولید میشه جنبه ارزشی زیادی نداره؟ و یه جورایی انگار مثل بچه دبیرستانی کاردستی درست کردی!
چکار کنم؟
به نظر شما چکار کنم؟ آیا مسیری را که می خواهم شروع کنم درست است؟
ممنون🌹
ممنون میشم با راهنمایی سازنده تان بنده و امثال بنده را کمک کنید تا مسیر درست را انتخاب کنیم.
مشارکت حداکثری 👨👩👨👨👩👨👩👨👨👨👨
لطفا هر کسی که این تایپیک را می خونه نظراتش را بگه تا راه حل مناسب برای این موضوع پیدا شود.