سلام .
ببخشید من می خوام یه متنی روی ال سی دیم نمایش بدم اما فقط مربع سفید پررنگ در خط بالا و مرب های کم رنگ هم در خط پایین نشون میده ممنون می شم کمکم کنید همه سیم ها رو ۱۰۰ بار چک کردم کدم هم ۱۰۰ بار چک کردم
سلام .
ببخشید من می خوام یه متنی روی ال سی دیم نمایش بدم اما فقط مربع سفید پررنگ در خط بالا و مرب های کم رنگ هم در خط پایین نشون میده ممنون می شم کمکم کنید همه سیم ها رو ۱۰۰ بار چک کردم کدم هم ۱۰۰ بار چک کردم
سلام
در صورتی که از ماژول ها استفاده میکنید یک پتاسیومتر یا مقاومت متغیر بر روی برد قرار دارد که برای تنظیم کردن کنتراست تصویر می باشد و چرخاندان آن مقدار کنتراست را کم کمتر بکنید تا متن های شما نمایش داده بشود.
در صورتی که از خود نمایشگر استفاده میکنید این آموزش را مطالعه کنید، که متوجه می شوید پایه V0 را باید با مقاومت متغیر وصل کنید تا کنتراست را تنظیم کنید.
در خطی که ال سی دی تعریف میشه
LiquidCrystal_I2C lcd(0x27,16,2);
به جای 0x27 از 0x3F یا بالعکس استفاده کنید.
معمولا یکی از این دوتاس.
این کد آدرس ماژول I2C رو نشون میده. ابتدا ببینید آدرس ماژول چیه.
#include <Wire.h>
void setup() {
Serial.begin (9600);
Serial.println ("I2C scanner. Scanning ...");
byte count = 0;
Wire.begin();
for (byte i = 8; i < 120; i++)
{
Wire.beginTransmission (i);
if (Wire.endTransmission () == 0)
{
Serial.print ("Found address: ");
Serial.print (i, DEC);
Serial.print (" (0x");
Serial.print (i, HEX);
Serial.println (")");
count++;
delay (1); // maybe unneeded?
} // end of good response
} // end of for loop
Serial.println ("Done.");
Serial.print ("Found ");
Serial.print (count, DEC);
Serial.println (" device(s).");
} // end of setup
void loop() {}
سلام من هم همین مشکل را دارم من دوتا برد جداگانه دارم برد اولی که چند ماه بود کار میکرد وبرد دومی را که درست کردم و برنامه را آپلود کردم در حدود نیم ساعت کار کرد و ال سی دی دقیقاً به همین مشکل افتاد و این هم بگم من برد قبلی را در یک جای دیگری استفاده میکردم که برای ساختن برد دومی رفته بودم به یک محل دیگر که فاصلهاش با همون محل قبلی شاید ۲۰ کیلومتر باشد که هر دو برد را در اون محل امتحان کردم و هر دو به همین مشکل افتاد و دیگر حل نشد و بردها را به محل قبلی بردم باز هم مشکل حل نشد برنامههای دیگری هم نوشتم تا ببینم مشکل از برنامه است یا نه که باز هم حل نشد برد اولی که ساخته بودند با توجه به اینکه چند ماه درست کار میکرد و آن هم بدون آنکه برنامهاش را دستکاری کنم کار نکرد ن فکر میکنم نویز برق شهر در مکانی که من برد را میساختم روی السیدیهایم اثر گذاشته است لسیدیها هر دو با هم هنگ کردهاند و هر کدام در یک برد جداگانه بدون آنکه به یکدیگر ارتباطی داشته باشند خیلی ممنون میشوم که مرا هم راهنمایی کنید با تشکر