باسلام
بله امکان پذیره
فقط دقت داشته باشید دیگه نمیتونید روی همین برد سوار کنین و باید به حجم مدار نهاییتون دقت داشته باشید چون بزرگتر میشه
برای اتصال دادن سون سگمنت های بزرگتر من اگر باشم از تبدیل های اس ام دی به دیپ استفاده می کنم
قسمت دیپش رو با پین هدر دو سر نری به همین ماژول وصل می کنم و پایه های سون سگمت هارو خم میکنم و جای پایه های اس ام دی برد تبدیلم لحیم می کنم هر چند می تونید با سیم کشی و روش های دیگه هم انجام بدین ولی من ترجیح میدم این روش رو که هم کم دردسر تره و هم مطمئن تر و پایدارتر انجام بدم
موقع خرید دقت کنید که رنگ ال ای دی ها اگر مهمه براتون همون رنگی تهیه بشه
به آند و کاتد مشترک بودن سون سگمت ها توجه کنین
قبل از خرید دیتاشیت هر دو قطعه رو از نظر پین اوت ها بررسی کنید
ابعاد و اندازه مبدل اس ام دی به دیپ هم با پایه های سون سگمت ها همخوان و متناسب باشه
برای تامین برق مقدار بسیار اندک و ناچیزی مصرف تفاوت میکنه به شرط تهیه سون سگمنت با کیفیت حتی شاید مصرف در یک میزان باشه و از این بایت نگران نباشید برای اطمینان بیشتر میتونید از دیتاشیت هر دو قطعه با مقایسه حالت روشن بودن تمامی پارت ها اطلاعات بیشتری کسب کنین
دقت کنین اگر 7سگمنت تکی خریداری کردین در صورت آند مشترک بودن پایه آند همه 7سگمنت ها و در صورت کاتد مشترک بودن پایه کاتد همه اونها رو بهم جامپ بزنید
روش درست تر این بود که شما یه ماژول با ابعاد سون سگمنت بزرگتر خریداری می کردین
یا اینکه سون سگنمت و انکودرها رو به تنهایی خریداری می کردین بعد روی مقوا،فیبر مدار چاپی(پی سی بی )،فیبر هزار سوراخ ، و . . . خودتون پایه ها رو لحیم می کردین برای خروجی هم از پین هدر استفاده می کردین
موفق باشید