ماژول سیگنال ژنراتور PWM با قابلیت تولید پالس مربعی قابل تنظیم XY-LPWM دارای نمایشگر

3 سال قبل
661 بازدید

0

سلام

برای ساختت یک الکتروموتور ، چطور میتونم از ماژول سیگنال ژنراتور PWM با قابلیت تولید پالس مربعی قابل تنظیم XY-LPWM استفاده کنم؟

ممنون

08 خرداد 01 در 06:49
علی برزو
1

با سلام دقیقا چه کاری میخواهید انجام بدهید؟؟ نوع موتور شما از چه نوعی می باشد؟؟ از این سیگنال تولید شده برای چه مواردی میخواهید استفاده کنید؟؟  – محمد دمیرچی 01-03-09 در 04:14

سلام مبتدی هستم و اطلاعات زیادی ندارم یک دیسک دارای ۶ آهنربا نئودیمیم ۱۰×۳ و در محیطش تعداد ۶ بوبین با سیم ۰/۳۵ دویست دور میخوام با اینها الکتروموتور درست کنم میشه؟ چطور؟ با این ماژول میخوام rpm های مختلف ازش بگیرم  – علی برزو 01-03-09 در 02:31

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

باسلام

پیشنهاد میکنم قبل از شروع هر کاری این ویدیو ها را مشاهده کنید تا از نحوه ساخت موتور ها و چالش هایی که وجود دارد آشنا بشوید.

در صورتی که سوالی در این باره به وجود آمد بپرسید که بیشتر راهنمایی بکنم.

AC MOTORS

Types Of Electric Motors - DC | AC | Synchronous | Brushless | Brushed | Stepper | Servo

Most Basic Brushless Motor Control

3D Printed HUGE Brushless Motor | I've made Cristoph Laimer's motor

Tiny Robot | New PCB-Motor Wheels + 500mAh Battery

PCB Motor - First Test!

ویدیو های کانال Carl Bugeja مشاهده کنید بیشترشون در مورد ساخت موتور هستن و کمک زیادی به شما میکند.

ویرایش اول:

Duty یعنی زمان HIGH و LOW بودن سیگنال.

برای اطلاعات بیشتر می توانید به این لینک مراجعه کنید.

یا می توانید ویدیو زیر را مشاهده کنید

Pulse Width Modulation (PWM) - Electronics Basics 23

10 خرداد 01 در 04:52
محمد دمیرچی
4240

سلام ممنون از راهنماییهاتون سوال دیگه ؛ در مورد بخش duty در این ماژول فرض کنید 5v ورودی ماژول تنظیم روی 1Hz به این ترتیب فکر میکنم در نیمی از هر ثانیه؛ جریان خروجی برقراره و در نیم ثانیهٔ بعد؛ خروجی صفره اگر duty را روی 10% تنظیم کنم: این ماژول در هر پالس یک پالس 5v×10%)×××××××0.5sec) میده یا یک پالس 5v×××××××(0.5sec×10%) به زبان ساده duty روی زمان پالس دهی اثر میذاره؟ یا روی ولتاژ خروجی؟ ممنون  – علی برزو 01-03-20 در 06:50

پاسخ ویرایش شد.  – محمد دمیرچی 01-03-21 در 10:58

ممنون خیلی مفید بود  – علی برزو 01-03-21 در 01:29

خواهش میکنم  – محمد دمیرچی 01-03-22 در 04:03

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400