راه اندازی سنسور جریان آب با ماژول

3 سال قبل
631 بازدید

0

سلام من از شما سنسور جریان آب خریدم میتونین راهنماییم کنید که با چه ماژولی میتونم سنسور جریان آب را فقط برای قطع ووصل کردن آب (سوئیچ )راه اندازیش کنم با pwm میشه؟. با آردیونو نه.  ممنونم 

27 خرداد 01 در 07:25
علی طهماسبی
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

شما نیاز به یک مدار ساده نیاز دارید که خزوجی این سنسور که به صورت PWM می باشد را به صورت سطح ولتاژ تغییر بدهید.

طبق مدار زیر پیش بروید می توانید به نتیجه برسید.

جای LED می توانید رله قرار بدهید.

ویرایش اول:

یک عدد از این سری سنسور هایی که میخواهید راه اندازی کنید را آوردم و تست کردم.

متاسفانه این سنسور ها در زمانی می ایستند بسته به جهتی که دارند خروجی High یا Low پیدا میکنند که این مداری که برای شما کشیده ام نمی تواند این لاجیک را کنترل کند از این رو مدار را تغییر داده ام و به صورت زیر شده است.

محلی که با فلش قرمز مشخص کرده ام سیم زرد رنگ سنسور وصل می شود و قرمز و مشکی سنسور نیز تغذیه سنسور می باشند.

2 ترانزیستوری که در این شماتیک استفاده شده اند از نوع N و P می باشد که از مدل های 2n3904 , 2n3906 می باشند که با مربع های آبی مشخص کرده ام.

مقدار مقاومت ها و خازن نیز در این شرایط مناسب بودن پس پیشنهاد میکنم از همین مقادیر استفاده کنید.

یک ویدیو از تست این مدار در این لینک قرار داده ام می توانید مشاهده کنید.

29 خرداد 01 در 09:35
محمد دمیرچی
4240

مهندس در مدار دومی که بستین یعنی وقتی آهنربا جلوی سنسور اثر هال در یه لحظه ثابت وایسته رله روشن نمیمونه؟  – علی طهماسبی 01-05-13 در 09:29

میتونین توضیح بیشتر توضیح بدین ممنونم  – علی طهماسبی 01-05-13 در 09:32

این ماژول در واقع یک پروانه که دارای یک آهنربا کوچک می باشد و یک سنسور اثر هال که در کنار لوله می باشد وجود دارد. زمانی که مایع شروع به حرکت می کند با توجه به میزان فشار مایع این پروانه سریع تر و کند تر می شود که در سیم خروجی به صورت فرکانس پالس ایجاد می شود. حال زمانی که از حرکت می ایستد بسته به محل قرار گیری پروانه نسبت به سنسور که N یا S می تواند باشد خروجی سنسور در حالت High یا Low قرار میگیرد. در این مدار دومی که بسته شده است جلو عبور برق DC را میگیرد و فقط فرکانس پالس که به صورت AC می باشد عبور داده می شود.  – محمد دمیرچی 01-05-18 در 06:30

مهندس در مدار دومی که خازن 220نانو فاراد که به بیس ترانسیستور Nمتصل کردید(الکترولیته )پلاریته داره یا بدون پلاریتست ؟ممنونم  – علی طهماسبی 01-05-18 در 04:39

مهم نمی باشد. بهتر هست بدون پلایرته استفاده کنید. البته بنده از نوع الکترولیتی استفاده کردم و سمت خط خازن به سمت بیس ترانزیستور قرار دادم.  – محمد دمیرچی 01-05-19 در 06:51

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400