آیا امکان دارد آنتن لحیم شده به برد مودم رو با آنتنی با گین بالا تعویض کرد ؟

2 سال قبل
854 بازدید

0

سلام

یک مودم دی لینک دارم با دو آنتن که جدا شدنی یا تعویض شدنی نیستن و هر کدام با یک سیم از داخلشون مستقیم به برد لحیم هستند.

آیا میتونم دوآنتن گین بالا (8db) تهیه کنم با اتصال RPSMA و به کابل مبدل uFL ( IPX-IPEX) به RPSMA مادگی وصل کنمشون

و سر دیگر کابل رو به برد لحیم کنم ؟

28 خرداد 01 در 05:37
علی طائی نیا
1

با سلام اگر امکانش هست با ویرایش سوال یک عکس از داخل مودم خود نیز قرار بدهید ممنون میشم این کاری که میخواهید بکنید به احتمال بالا شدنی هست فقط امکان دارد طول کابل کوتاه باشد.  – محمد دمیرچی 01-03-29 در 09:42

آنتن ها رو با آنتن های خود مودم با چسب بهشون نگه میدارم و سیم رو از جای خوده آنتن ها راه داره داخل بزارم فقط کانکتور نداره رو برد و لحیم شدنی است امکان پذیر هست ؟  – علی طائی نیا 01-03-29 در 11:24

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

با توجه به عکس شما به نظر میرسد که روی برد شما جا برای وصل کردن IPX وجود دارد در عکس زیر مشخص کردم با رنگ قرمز

و احتمالا نیاز باشد که خازن هایی که با رنگ آبی مشخص کردم را بچرخانید و به پد های کناریش وصل کنید.

اما به صورت کلی بله می توانید سری IPX را ببرید و سیم را به صورت مستقیم هویه کنید.

فقط 1 نکته در صورتی که کابل مورد نظر شما این مدل می باشد.

طول سیم این مدل کوتاه می باشد و امکان دارد به محل پد های شما نرسد. از این رو این 2 مدل را پیشنهاد میکنم که طول بلند تری دارند.

مبدل IPX به SMA مادگی به همراه آنتن SMA نری 2.4GHZ

کابل مبدل uFL - IPX - IPEX به SMA مادگی

31 خرداد 01 در 05:39
محمد دمیرچی
4220

متشکرم از پاسختون..یک آکسس پوینت تهیه کردم بین مودم و دستگاهی که میخواستم متصل کنم قرار دادم..ارزش نداشت مودم رو دستکاری کنم  – علی طائی نیا 01-04-18 در 03:30

خیلی هم عالی  – محمد دمیرچی 01-04-21 در 05:32

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400