سابووفر.

2 سال قبل
607 بازدید

0

سلام من یه سابووفر دارم حرفه ای هست هم قدیمی.

قبلا رو xpکه چیزی پلی میکردم نویز نبود.. کلا ویدئو یا حتی بازی همشون با کیفیت هستن. بعد از منقرض شدن xpرفتم ویندوز 10 حالا نویز داره کیفیت صدا تغیر نکرده اما نویز داره علت چی میتونه باشه.

نویز فقط موقع پلی کردن شروع میشه. یعنی اسپیکر رو روشن میکنم حتی اگر یک ساعت یا 10ساعت هم روشن بزارم نویزی نیست. و فقط تو پخش سروکله اش پیدا میشه. 

13 تیر 01 در 05:25
حامد ساسانی پور
61

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

سلام

نویز صدا به نسخه ویندوز نمیتونه ربط داشته باشه. مورد مشابه فقط یه جا دیدم: وقتی خروجی صدا رو از پورت جلوی کیس بگیرم، و کار سنگینی با کامپیوتر انجام بدم مثل بازی، صدا نویز دار میشه. فقط خروجی جلوی کیس، خروجی پشتی نویزی نداره. دلیل همچنین چیزی احتمالا نویز تغذیه هست که وقتی بار روش میاد و تحت فشار قرار میگیره نویزش بیشتر میشه. ممکنه مورد شما هم همچین دلیلی داشته باشه.

برای تست اسپیکرتون از وسیله ای غیر کامپیوتر استفاده کنید. اگر با دو سه مورد امتحان کردین و نویز نداشت، احتمالا از سخت افزار کامپیوتر هست. به نسخه ویندوز نمیتونه مربوط باشه.

و یه سوال، مشخصات کامپیوتر چیه که از ایکس پی به ۱۰ آپگرید کردین؟ منطقی به نظر نمیرسه

14 تیر 01 در 07:34
محمد جواد فرشید
1

سلام. پورت جلوی کیس رو کلا من استفاده نمیکنم قطع هست.. احتمالا همون طور که فرمودین از تغذیه مدار باشه.. سیستم رو ارتقا دادم.  – حامد ساسانی پور 01-04-14 در 11:56

علامت ایراد داشتن یا سوختن یکی از ماسفت های آمپری فایر چیه؟  – حامد ساسانی پور 01-04-14 در 11:58

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400