سلام
لطفاً طرز راه اندازی ماژول فرستنده اف KT0803 را توضیح دهید.
قصد دارم با آروینو ch340 انجام بدم.
سلام
لطفاً طرز راه اندازی ماژول فرستنده اف KT0803 را توضیح دهید.
قصد دارم با آروینو ch340 انجام بدم.
سلام وقتتون بخیر
میتونید از این لینک استفاده کنید https://github.com/xantorohara/XantoKT0803
تموم لایبراری ها جهت راه اندازی و همچنین نحوه راه اندازی در این لینک هست
لطفا از اتصالات و همچنین صفحه کد یه اسکرین هم ارسال کنید متشکرم.
طبق تصویری که فرستادید مشخصه که در حین کامپایل، پروژه error داده.. آیا پورت usb که به برد متصل کردید رو هم توسط سیستم تون شناسایی شده یا نه ؟!
در Menu برنامه در قسمت file گزینه Preferences رو انتخاب کنید وتنظیمات رو طبق تصویر زیر انجام بدید.
و سپس کد رو مجددا Compile کرده و روی برد Upload کنید و از قسمت مشکی رنگ پایین یک اسکرین بفرستید.
سلام
اون بخش سیاه پایین نوشته ها خیلی زیاد بودند.
اگر لازم هست همه را کپی کنم.
لطفا پایه های I2C رو به A4 , A5 تغییر بدید یعنی A4 --> SDA و A5 --- > SCL و در کد هم این تغییرات رو اعمال کنید
بعد از UPload کردن روی برد تست کنید اگر باز هم مشکل داشت.
سریال مانیتور رو باز کنید و اسکرین بفرستید ممنون.
انجام شد. قبلا هم تغییر داده بودم.
اگر کار درست باشه باید خود به خود فرکانس بشه 99.7 یا کاری باید انجام بشه؟
فعلاً که فرکانس روی حالت پیش فرض 86 مگ هست.
متاسفانه فرکانس روی 86 هست. لطفاً کدها را بررسی بفرمایید. یکی از دوستان میگفت ممکن است برای تغییر فرکانس پوش باتون تعریف شده باشد که باید وصل شود.
تو دیتا شیت رجیستر0x00 رو مقدارش رو میتونید تغییر بدید روی فرکانس دلخواه خودتون
این لینک دیتا شیت http://radio-z.ucoz.lv/kt_0803/KT0803L_V1.3.pdf تواین قسمت اشاره کرده که مقدار فرکانس به صورت Default روی 86 ست شده ، که میتونید تغییر بدید
در کد هم در آدرس پوشه های لایبراری ، فایل XantoKT0803L.cpp رو باز کنید و در فانکشن SetFrequency
میتونید مقدار ها رو ببینید ، که قابل تغییر هستند
طبق این خط از کد ، کاراکتر F رو برای تنظیم فرکانس از طریق سریال به ماژول بفرستید
تابع setFrequency(Serial.parseInt()) رو در انتهای این قسمت طبق تصویر زیر قرار بدید و مقدار ورودی این تابع رو همون مقدار فرکانس مد نظر که وارد میکردید قرار بدید به طور مثال برای فرکانس 99.7 به این شکل setFrequency(997)
دوست عزیزم. نمیدونم چطوری از لطف و محبت شما سپاسگزاری کنم.
مشکل حل شد.
تابع را طبق دستور گذاشتم خروجی سریال مانیتور را ملاحظه بفرمایید. فرکانس صفر شده. فرکانس جدید سند کنم دوباره صفر میشه. قبلا هم F به تنهایی میفرستادم صفر میشد. باید عدد فرکانس را هم بعد F مینوشتم.