پین مثبت و منفی این سوکت فن روچجوری بفهمم؟

2 سال قبل
624 بازدید

0

سلام میخاستم فن کیس کامپیوترمو بین سیمش یه کلید بزارم که هروقت خاستم بادگمه روشن کنم pwm هست پین مثبت و منفی رو پیدانکردم ؟ اینم شکل

24 شهریور 01 در 01:16
آرش شکرانه
11

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

PWR یعنی پاور این پین برق ورودی می باشد.

IN مربوط به تنظیم سرعت فن از سمت مادربرد می باشد.

PWM نیز فیدبک خروجی فن می باشد که مشخص می کند با چه سرعتی دارد میچرخد.

شما می توانید از تنظیمات نرم افزاری خود مادربرد سرعت فن را مشخص کنید یا حتی خاموش کنید. نیازی به کلید نمی باشد.

بسته به نوع مادربرد از صفحه کنترلی که تولید کننده ارائه داده است می توانید استفاده کنید یا در صورتی که مادربرد شما قدیمی می باشد می توانید از برنامه FanSpeed نیز استفاده کنید.(این برنامه در مادربرد های جدید نیز کار میکند و در بعضی نیز کار نمیکند)

27 شهریور 01 در 05:08
محمد دمیرچی
4240

سلام اینو میدونم من میخام که کلید وصل کنم بین سیم مثبت ومنفی فن تا سوکت مادربرد که بتونم خاموش کنم هروقت خاستم نمیخام فن 24ساعته کارکنه  – آرش شکرانه 01-06-27 در 06:15

برای همین گفتم که از داخل تنظیمات مادربرد هم میشه فن رو خاموش و روشن کرد. نیازی به استفاده از کلید جدا نیست  – محمد دمیرچی 01-06-27 در 06:41

اخه من زمانی میخام که سیستم بالاس بخام ریستارت کنم فنو خاموش کنم گرما میره چون صدای فن سی پی یوم میره بالا همون لحظه میخام بادگمه روشن کنم خاموش کنم  – آرش شکرانه 01-06-27 در 07:28

مشکل شما این هست که وقتی سیستم رو روشن میکنی برای چند لحظه دور فن به حداکثر میره هست؟؟؟  – محمد دمیرچی 01-06-29 در 10:35

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400