سلام. برای ثبت آمار تولید یک دستگاه، نیاز به مجموعه ای دارم که به شرح زیر کار کنه.
فرض کنید خود دستگاه یک شناسه داره مثلا 1. همراه این دستگاه ابزارهای مختلف قابل استفاده هستند (قالب) که هر ابزار کد منحصر به فرد خودش را داره. در موقع کار فقط یک ابزار همراه با دستگاه کار میکنه. علاوه بر این کاربر دستگاه هم شناسه خودش را داره (مثل کد پرسنلی) و در هر زمان یک یا دو کاربر مشغول کار با دستگاه هستند. انتظار من از مجموعه مدار مورد نظر اینه که با هر بار تحریک یک میکروسویچ که روی دستگاه تولیدی قرار گرفته، پالس را دریافت کنه و یک کد شامل شناسه دستگاه، شناسه ابزار و شناسه کاربر ها همراه با تاریخ و ساعت در حافظه ذخیره کنه و هر موقع که خواستم با اتصال کامپیوتر روی شبکه بی سیم (مودم وای فای) اطلاعات را دریافت و در نرم افزار اکسل باز کنم و همینطور بتونم اطلاعات قبلی روی حافظه را پاک کنم. سرعت کار دستگاه تولیدی حداکثر دو سیکل در ثانیه، حداکثر تعداد سیکل ها در طول روز 12000، حافظه مورد نیاز برای ذخیره اطلاعات حداکثر برای 2 ماه، شناسه هر دستگاه تولیدی ثابت است (برای هر دستگاه تولیدی یک مجموعه مدار در نظر میگیرم)، معرفی شناسه ابزار و کاربرها بصورت RFID در شروع هر دور تولید. در نهایت اگر خروجی کار خوب بود احتمالا برای 5 تا 10 تا دستگاه این پروژه را اجرا کنم.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که برای این کار چه برد و ماژول هایی نیاز هست. ترجیح خودم آردوینو است به خاطر عمومیت و در دسترس بودن. این را هم باید اضافه کنم که من تخصصی در این زمینه ندارم و به عنوان یک سرگرمی از یک طرف و از طرف دیگه برای بالا بردن اتوماسیون کار بهش فکر میکنم.
تشکر از توجه شما