ساخت پاور بانک

2 سال قبل
668 بازدید

0

سلام.

اول یه خلاصه توضیح میدم بعد سوال. 

پاور بانک درونش یه باطری 4ولت هست برد پاور بانک میاد 4ولت رو افزایش ولتاژ میده و به 5ولت میرسونه. (حالا نمیدونم به روش سوئیچینگ و فرکانسی افزایش میده یا به روش دیگه پس این سوال اول )

خب من یه باطری 34ولت دریل شارژی دارم و خب تو فکرم اومد تبدیلش کنم به پاور بانک خب با یه مبدل کاهنده lm2596که سوئیچینگ هست 34رو کاهش میدم به 5ولت. اینجوری میخوام تلفات رو کاهش بدم همم به باطری دریل دست نزنم. 

حالا سوال اول که  تو پرانتز هست. 

سوال دوم. آی سی شارژ و هارد گوشی حساسه. خود کاهش ولتاژ و برق 5ولت مناسبه اما آیا استفاده از ماژول کاهنده سوئیچینگ برا شارژ گوشی ایمن هست یعنی نویز حاصل از مبدل بهش آسیب نمیزنه؟

23 مهر 01 در 07:21
حامد ساسانی پور
61

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
1

سلام

در مورد سوال اولتون ، افزاینده ولتاژ یه مدار خطی کار شده. یه booster  که 3.7 یا 4 رو 5 میکنه.

در مورد سوال دوم ، بهتره که یه کنترل جریان اتومات هم داشته باشه که مشکلی برای گوشی پیش نیاد. برای این منظور فکر میکنم این محصول (آدرس  لینک ) برای کار شما گزینه مناسبی باشه.

لینکی رو که بهتون دادم مربوط به همون ic سویچینگ  lm2596 هست که یه buck converter step_down  هست و ماژول مداری که داره مشکلی برای شارژ باتری گوشی نداره ، فقط شما در کنارش نیاز به یه مدار دیگه برای قطع کردن اتوماتیک دارید (زمانی که باتری فول شارژ شد) در غیر این صورن به صورت manual  میتونید قطع کنید.

24 مهر 01 در 07:11
Ali Maleki
1041

سلام. نمیدونم منظور شما دقیقا از مدارات محافظ چیست.؟ چون خود تلفن های همراه آمپری رو میکشن که لازم دارن فقط بعضی از اون ها وقتی شارژ شون فول میشه قطع نمیکنن. دقیقا مثل شارژر برق شهری.اگر منظور شما از مدار محافظ قطع شدن شارژر در حالت فول شارژ هست مشکلی نداره چون من همیشه 80درصد از شارژ جدا میکنم. اما اگر منظور شما چیز دیگری است بفرمایید. و سوال دوم اینکه فرمودین پاور بانک به صورت خطی افزایش ولتاژ میده پس نویزی در کار نیست.. اما مبدل های کاهنده از فرکانس 150کیلو اغلب استفاده میکنن و خب من حیاتی ترین سوالم اینه که این مبدل ها امن هستن برای شارژر گوشی؟  – حامد ساسانی پور 01-07-24 در 01:44

پاسخ ویرایش شد.  – Ali Maleki 01-07-27 در 07:28

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400