عیب یابی و رفع مشکل مدار کواد کوپتر

2 سال قبل
581 بازدید

0

سلام یه کواد کوپتر وای فای ارسال زنده دارم 

که دوربین و اتصال وای فای بعد از نصب و وارد کردن یه فیش سه رنگ به کواد کوپتر امکان پذیره 

کلید روشن شدن دستگاه هم یه سوییچ smd که باید چند ثانیه نگه دارم تا روشن شه و همینطور خاموشیش

*حالا موقع نصب دوربین سیم سه تایی لختی داشت و یه بویی سوختگی از مدار کواد اومد وبعد...

۱.موبایل وای فای کواد رو پیدا و کانت میشه ولی اپلیکیشن واسه تصویر و کنترل با وای فای نمیشناسه

در کنترل رادیویی و عملکرد پرواز کواد هیچ مشکلی نیست

2.سوییچ پاوردستگاه دیگه با یک فشار روشن میشه بدون نگه داشتن همانطور هم خاموش میشه ولی دیگه برای روشن شدن مجدد باید باتری دستگاه جدا شه 

*میشه لطفا بگید کدوم قطعه سوخته 

04 آبان 01 در 05:18
ea1
1

سلام لطفا بفرمایید که کواد کوپتر چه مدل و برندی است؟  – Ali Maleki 01-08-04 در 08:56

f69 discovery 2  – ea1 01-08-07 در 01:14

با سلام عکس هایی از برد نیز قرار بدهید ممنون میشم به احتمال بالا سیستم مدار تغذیه سوخته باشد.  – محمد دمیرچی 01-08-07 در 01:08

ارسال کردم لطفا راهنمایی میفرمایید  – ea1 01-08-13 در 07:55

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

اون بوی سوختگی بعد از اتصال دوربین که سیماش باهم درگیر شده بود از برد کواد اومد  و اون سوییچ هم دیگه بدون نگه داشتن با مکث روشن میشه و برای خاموش کردن باید باتری از سوکت جدا کنم

13 آبان 01 در 07:54
ea1
1

با سلام بر روی برد به نظر مشکلی وجود ندارد.امکان دارد سوختی از پشت برد باشد. خودتان تا جایی که راه می دهد باز کنید و بررسی کنید جایی سوختی یا علائمی غیر طبیعی وجود دارد؟؟  – محمد دمیرچی 01-08-16 در 06:04

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400