مشکل در آپلود برنامه برای برد Arduino Nano

2 سال قبل
802 بازدید

0

سلام وقت بخیر . اول از همه ممنونم از سایت خوبتون به نظرم تنوع و کیفیت محصولات خیلی خوبه 

بنده یک اردوینو نانو سفارش دادم (رابط تایپ سی) و از اونجایی که کابلش موجود نبود گفتم که از کابل شارژر تایپ سی گوشیم استفاده میکنم 

ولی زمان استفاده هیچ برنامه ای رو نتونستم روش اپلود کنم و ارور اپلود میداد problem uploding to board 

با اردوینو uno خودم تست کردم مشکلی نداشت برنامه ام 

به نظرتون مشکل از کابله یا برد؟

ادامه متن ارور 

avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0xa0

avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding

avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0xa0

مچکرم از وقتی که میزارید 

20 آذر 01 در 10:20
متین زربخش
1

سلام مجدد مچکرم از پاسخگویی کاملتون از لحاظ شناسایی پورت مشکلی وجود نداره و کابل هم قابلیت انتقال دیتا داره (عرض کردم که با اردوینو خودم مشکلی برای اپلود ندارم ) و اینکه بنده از پایه هایی که فرمودید استفاده ای نداشتم.  – متین زربخش 01-09-21 در 08:48

افزودن دیدگاه

2 پاسخ ثبت شده است
0

سلام

این error زمانی اتفاق میافته که مشکلی در نحوه ارتباط سریال وجود دارد

ابتدا ازصحت کابل و سالم بودن پورت مطمئن شوید طوری که وقتی برد رو وصل میکنید باید در device manager و در قسمت ports شماره پورت برد اضافه شود اگر شناخته نشده بود احتمالا نیاز به نصب درایور دارید از لینک زیر درایور رو دانلود کنید 

https://thecaferobot.com/store/amfile/file/download/file/1499/product/2442/

اگر پورت توسط سیستم شناسایی شده بود. احتمالا اشکالی در بورد هست ، سعی کنید در ابتدا به pin های سریال برد چیزی متصل نباشد 

طبق تصویر بالا ، این 2 تا پین رو خالی بگزارید. سپس دوباره سعی بر upload کنید. 

21 آذر 01 در 06:16
Ali Maleki
1041

سلام مجدد مچکرم از پاسخگویی کاملتون از لحاظ شناسایی پورت مشکلی وجود نداره و کابل هم قابلیت انتقال دیتا داره (عرض کردم که با اردوینو خودم مشکلی برای اپلود ندارم ) و اینکه بنده از پایه هایی که فرمودید استفاده ای نداشتم.  – متین زربخش 01-09-21 در 08:48

افزودن دیدگاه

0

با سلام

از بخش انتخاب برد وقتی اردیونو Nano را انتخاب میکنید. گزینه زیرینش نوع بوت لودر از شما سوال می شود که بوت لودر قدیمی و جدید دارد.

یکی از این 2 بوت لودر برای پروگرام کردن این برد استفاده می شود.

حالت هایش را عوض کنید با یکی به نتیجه میرسید.

21 آذر 01 در 09:09
محمد دمیرچی
4220

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400