نحوه راه اندازی و استفاده از ماژول sim800l

2 سال قبل
655 بازدید

0

ماژول سیمکارتی sim800l یک قطعه حرفه ای و صنعتی است و توان کار طولانی مدت و دایمی در صنعت را دارد یا صرفا یک قطعه آزمایشگاهی و مناسب استفاده کاری و حرفه ای نیست و با گذشت زمان دچار مشکل می شود؟

29 آذر 01 در 11:00
مهندس قدیم
7

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

سلام وقت بخیر.

لطفا جهت طرح سوال مناسب بیشتر دقت کنید ، این سوال خیلی کلی است مثل این است که کسی بپرسد آیا پرتاب ماهواره به فضا بدرد میخورد یا نه !!! 

لطفا قبل از طرح هر گونه سوال به این شکل و مفهموم مطالعه کنید. حقیقتا منظور شما رو از این که این ماژول حرفه ایی است یا آزمایشگاهی درک نمیکنم؟؟؟

یا این که میفرمایید با گذشت زمان دچار مشکل میشود اصلا قابل درک نیست؟؟؟ همه چیز به نحوه استفاده شما ، طراحی شما ، برنامه firmware که مینویسید و ........ بستگی دارد.

30 آذر 01 در 06:10
Ali Maleki
1041

این سوال را ازان جهت پرسیدم که در مطلبی خواندم این ماژول بعد از دو سه ماه کار کردن دچار مشکل و هنگی و اختلال میشود و از آنجایی که ما در حال جایگیزینی کنترل دستگاه های کارخانه با سیستم کنترل پیامکی با استفاده از sim800l و آردینو هستیم اگر توان کار صنعتی را نداشته باشد و یک ماژول آزمایشی و اموزشی باشه دچار مشکل میشویم  – مهندس قدیم 01-10-01 در 06:11

واقعیتش تا حالا ندیدم و نشنیدم که کسی دستگاه های کارخانه رو با پیامک کنترل کنه!!! به خاطر همینه که عرض میکنم کلا هیچ شناختی در این حوزه ندارید.  – Ali Maleki 01-10-03 در 07:13

به هرحال ندیدن دلیل بر نبودن نیست و طبیعتا اگر سالها تجربه کار عملی و صنعتی نداشته باشید از چالش های آن و لزوم یافتن راه های شاید غیر معمول برای عبور از این چالش ها شناختی ندارید. موفق باشید  – مهندس قدیم 01-10-03 در 11:34

با اجازتون باید عرض کنم ، هم در صنعت فولاد کارشناس برق - ابزار دقیق بوده ام به مدت 2 سال و هم در پالایشگاه نفت و گاز مناطق جنوب به مدت 2 سال مهندس ناظر بوده ام... متاسفانه با تمام احترامی که براتون قائلم باید عرض کنم هیچ درکی از صنعت و الکترونیک ندارید. بیشتر از این با سوالات بیهوده وقت من و همکاران بنده رو نگیرید. سپاسگزارم  – Ali Maleki 01-10-03 در 12:02

عزیز من دعوا نداریم, اینجا سوال مطرح و پاسخ ریافت میشه و مهم است حرمت ها حفظ شود و صبر پیشه کنیم تا این محیط خوب علمی و فنی و دوستانه دچار خدشه نشود. برای همه از جمله جوانان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم  – مهندس قدیم 01-10-06 در 05:45

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400