استفاده از ماژول تاچ خازنی ttp223 بدون نیاز به میکروکنترلر

2 سال قبل
665 بازدید

1

سلام من يه ماژول لمسي ttp223 خريدم در حالت معمولي كه خودش داره وقتي لمس ميكنم رله رو بيشتر از دوازده ثانيه فعال نگه نميداره و دوباره قطع و وصل ميشه ايا راهي است كه وقتي لمسش ميكنيم و نگه ميداريم تا مدتي كه لمس فعال است روشن بماند و وقتي لمس قطع شد خاموش بشه

03 دی 01 در 09:17
رفیع الله براهویی
11

سلام لطفا اگر از برد خاصی استفاده میکنید یا اینکه کد برنامه ایی نوشتید اطلاعات بیشتری بدید ممنون میشم.  – Ali Maleki 01-10-03 در 12:53

سلام نه فقط به رله وصل كردم  – رفیع الله براهویی 01-10-03 در 01:51

افزودن دیدگاه

2 پاسخ ثبت شده است
1

سلام

ببینید کلا ماهیت تاچ خازنی به این شکل است که وقتی شما دکمه رو لمس میکنید بدن شما هم مثل یک خازن با ظرفیت بالاست که با مقدار خازن کلید لمسی جمع شده و این مقدار افزایش پیدا میکند که در نهایت با چک کردن وضعیت کلید لمسی میشه متوجه شد که کلید لمس شده.

حالا اگر شما بدون استفاده از میکرو کنترلر و تنها با یک کلید و رله میخوایید این کار رو انجام بدید آموزش مربوط برای انجام این کار رو از این لینک ببینید  مشکلتون حل میشه.

04 دی 01 در 06:31
Ali Maleki
1041

افزودن دیدگاه

0

سلام.

من هم این مشکل رو دارم.

تا کنون تعداد زیادی ماژول ttp223 با lot number های درج شده‌ی مختلف روی آی‌سی آن‌ها را تهیه کرده‌ام. اما فقط یک سری از آن‌ها (که دیگر موفق به پیدا کردنش نشدم)، در حالت عادی تا زمانی که انگشت روی آن باشد دائم روشن می مانند و اکثر آن‌ها پس از حدود 8 ثانیه لمس شدن، خود به خود خاموش می شوند و لازم است تا انگشت را از روی آن برداشته و مجددا آن را لمس نمود تا روشن شود.

در زمان اتصال دادن پایه‌های A که باعث روشن شدن در وضعیت Active High میباشد نیز این مشکل وجود دارد. در این وضعیت که پس از لمس شدن سنسور خاموش میشود، پس از گذشت 8 ثانیه لمس مداوم، سنسور روشن میشود.

در فیلم موجود در آدرس یوتیوب زیر نیز به این مشکل اشاره شده شده است ( در تایم 6:54 تا 7:28 مربوط به حالت باز بود پایه A و در تایم 8:20 تا 8:40 مربوط به بسته بودن پایه A):

https://youtu.be/oJ3j642CbFg?si=rnquKJIATTD8V91H

22 روز قبل
علیرضا اسماعیلی راد
1

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400