سلام بنده یک عدد تستر سفارش دارم ولی متاسفانه این تستر همه قطعات رو دیود زنر مینویسه

2 سال قبل
697 بازدید

0

سلام خسته نباشید بنده یک عدد تستر سفارش دارم ولی متاسفانه این تستر همه قطعات رو دیود زنر مینویسه تماس هم همون لحظه گرفتم از شما ممنون هستم مشکل بنده رو حل کنید

10 بهمن 01 در 07:10
علی اکبر صفیعی پور
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

سلام

وقت بخیر

اگر توجه بفرمایید جهت استفاده از تستر T7 نکاتی در لینک مربوطه توضیح داده شده است.

توجه ۱: این محصول به الکتریسته ساکن و یا اتصال خازن های دشارژ نشده به شدت حساس می باشد و اتصال این موارد به دستگاه ممکن است باعث سوختن آن شود.

توجه ۲: لطفا به هیچ عنوان روی پایه های آند و کاتد دستگاه، دیود زنر قرار ندهید. این کار باعث سوختن دستگاه خواهد شد.

توجه ۳: این محصول توسط تیم فنی کافه ربات تست و QC شده است. بنابراین امکان مرجوعی با ادعای مشکل فنی در مورد این محصول وجود ندارد. 

در صورت عدم رعایت هر کدام از نکات بالا تستر شما به مشکل میخوره.

11 بهمن 01 در 06:10
Ali Maleki
1041

سلام دقیقا این مشکل هم برای بنده پیش اومده در حالیکه اصلا هیچ قطعه ای با ولتاژ ساکن بهش متصل نکردم فقط ۲تا مقاومت و یک دیود . حداقل بگید مشکل از کدوم قطعست که اینجوری شده درستش کنیم چون یک میلیون پول کمی نیست که بدون استفاده بندازیمش دور . چون خیلی لازمم هست . لطفا راهنمایی کنید کدوم قطعات باید تعویض بشه که درستش کنیم . فکر کنم ایراد ازون بخش تست دیود زنر هست که چندتا مقاومت و خازن اس ام دی باهاش سری و موازی هستن و یک مقاومت 2r2یا همون ۲.۲ اهم که در حد انفجار داغ میکنه و مشخصه اتصال کوتاه شده و یک دیود t4اس ام دی که به نظر سوخته میاد و دقیقا این دوتا قطعه متصل هست به قسمت پایه های تست دیود زنر . لطف کنید راهنمایی کنید حداقل تا تعمیر کنیم یا اگه ایراد از میکرو atmega 328pهست اونو دوباره پروگرم کنیم چون میکرو میسوخت تصویر و تستی انجام نمیداد ولی لطفا راهنمایی کنید اگه ایراد ازون ۲قطعست که تعویض کنم وگرنه مشکل پروگرم میکرو هست فایل پروگرمشو بذارید تا پروگرم کنیم ممنون میشم  – Linux 02-01-01 در 02:56

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400