سلام. یک مدار برای خاموش روشن کردن لامپ با استفاده از آردینو و sim800l ساختم که با پیامک بتوانیم چراغ ها را از راه دور خاموش و روشن کنیم، این مدار زمانی که در تهران نصب بود مشکلی نداشت و در صورت قطع و وصل برق هم مشکلی برایش ایجاد نمی شد و همچنان با پیامک قابل کنترل بود اما زمانی که دستگاه را به باغ در اطراف تهران منتقل کردم گاهی به پیامک پاسخ نمیدهد و باید خاموش روشن شود تا به حالت اولیه بازگردد، مجددا مدار را به تهران آوردم و مدتی هم بود اما مشکلی نداشت اما مجددا که به باغ بردم باز هم گاهی از کنترل خارج می شود، مسئله ای که هست ظاهرا برق آن مجدوده مشکل دارد و گاهی دچار نوسان میشود و در این حالت مدار دیگر دستورات ارسال شده با پیامک را اجرا نمیکند، چطور می توانم این مشکل را حل کنم که با نوسان برق دستگاه خاموش و روشن بشود؟؟
الان ظاهرا sim800l خاموش روشن میشود و آردینو نمیشود یا زودتر میشود که دیگر ارتباط با هم ندارن، در حالت خاموش روشن با تاخیری که گذاشتم برنامه های آردینو 10 ثانیه بعد از روشن شدن اجرا میشود که در این فاصله sim800 روشن میشود و طبیعتا با قطع و وصل برق به صورت معمولی، مشکلی پیش نمیآید. یک خازن هم با تغذیه ماژول سیمکارت موازی کردم و برای تغذیه هم از 2596 استفاده کردم.
دلیل تاخیر خاموش روشن ماژول سیمکارت و آردینو می تواند خازن موازی با ماژول و نداشتن خازن موازی تغذیه آردینو باشد و با قرار دادن یک خازن موازی تغذیه آردینو ممکن است این مشکل برطرف بشود؟