اگر به ورودی ولتاژ ماژول رگولاتور DC به DC کاهنده 9 آمپر 300 وات مقدار ۱۲ ولت داده شود در خروجی میتوانیم تا ۲۸ ولت داشته باشیم؟
من به ولتاژ و جریان متغییر در محدوده ۰ تا ۳۰ ولت و حد اکثر جریان ۲۰ آمپر نیاز دارم. چه ماژولی برای این کار مناسب هست؟

اگر به ورودی ولتاژ ماژول رگولاتور DC به DC کاهنده 9 آمپر 300 وات مقدار ۱۲ ولت داده شود در خروجی میتوانیم تا ۲۸ ولت داشته باشیم؟
من به ولتاژ و جریان متغییر در محدوده ۰ تا ۳۰ ولت و حد اکثر جریان ۲۰ آمپر نیاز دارم. چه ماژولی برای این کار مناسب هست؟
با سلام.
با توجه به اینکه ولتاژ ورودی شما 12 ولت ثابت است، اما خروجی آن 0 الی 30 ولت با حداکثر جریان 20 آمپر است، به یک ماژول کاهنده/افزاینده DC-DC نیاز دارید.
متاسفانه در فروشگاه ما ماژول به این قدرت نداریم. اگر ولتاژ خروجی بیشتر از 12 ولت مد نظر باشد، می توانید از ماژول زیر استفاده کنید.
https://thecaferobot.com/store/30a-1500w-step-up-boost-power-supply-module
این ماژول افزاینده ولتاژ است. بنابراین، ولتاژ خروجی را بین 12 الی 97 ولت می توانید تنظیم کنید. همچنین، حالت جریان قابت نیز دارد.
حداکثر جریان ورودی این ماژول برای ولتاژ 12 ولت، 35 الی 40 آمپر است. حداکثر جریان خروجی را می توانید از رابطه زیر به دست آورید.
جریان خروجی = ولتاژ خروجی / 0.92 * ولتاژ ورودی * جریان ورودی
به عنوان مثال، اگر ولتاژ و جریان ورودی را به ترتیب 12 و 40 آمپر در نظر بگیرید (حالت حداکثر جریان)، و در خروجی ولتاژ 30 ولت بخواهید، حد اکثر جریان شما به 14.72 آمپر محدود خواهد شد.
لازم به ذکر است که این محاسبات برای حالت ایده آل است. همچنین باید ماژول را با استفاده از هیت سینک و فن خنک کنید تا به ماژول شما صدمه ای نرسد.
راه دیگر برای کار شما، تغییر ولتاژ ورودی است. اگر امکان تغییر ولتاژ ورودی به بیشتر از 30 ولت را داشته باشید، می توانید از ماژول کاهنده زیر استفاده کنید.
این ماژول تا ولتاژ ورودی 40 ولت را پشتیبانی می کند. خروجی ماژول بین 1.2 الی 36 ولت است. (دقت داشته باشید، ولتاژ خروجی نمی تواند بیشتر از ولتاژ ورودی باشد. بنابراین، برای داشتن ولتاژ 36 ولت در خروجی، باید ورودی ماژول 40 ولت باشد).
اگر امکان تغییر ولتاژ ورودی را ندارید، می توانید از هر دو ماژول ذکر شده به صورت سری استفاده کنید.
یعنی ابتدا ولتاژ را با استفاده از ماژول افزاینده از 12 ولت به 40 ولت برسانید، سپس با استفاده از ماژول دوم، ولتاژ را بین 1.2 ولت تا 36 ولت تنظیم کنید. این ترکیب محدودیت جریان 14.7 آمپر در ولتاژ 30 ولت را دارد. اگر ولتاژ بیشتر شود، جریان به همان نسبت کاهش خواهد یافت. (با استفاده از رابطه ذکر شده می توانید محاسبه کنید)