چه ریموت و درایوری برای راه اندازی دوتا موتور 24 ولت استفاده کنم؟

1 سال قبل
155 بازدید

0

سلام دوستان

دوتا موتور 24 ولت 250 وات میخوام به وسیله ریموت راه اندازی کنم (شبیه ویلچر برقی که با ریموت کنترل بشه) میخوام راستگرد و چپگرد و لحظه ای و دایم داشته باشه. چه ریموت و درایوری باید تهیه کنم؟ خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه . خیلی ممنون

04 مرداد 02 در 10:00
مهران دوران
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

با توجه به وات موتور شما که 250 وات می باشد در نتیجه جریان مصرفی هر کدام از موتور های شما 250/24 = 10.4 آمپر می باشد.

از این رو یک درایور را نیاز دارید که حداقل 15 یا 20 آمپر باشد و توان آن نیز 250 وات باشد.

تنها موردی که به ذهن بنده میرسد درایور موتور 43 آمپر BTS7960 می باشد.

البته با توجه به وات بالایی که دستگاه شما دارد این احتمال وجود دارد این درایور نیز نتواند قدرت مورد نیاز شما را تامین کند.

در صورت این اتفاق باید یک درایور موتور از ماسفت های قدرت خودتان بسازید.

برای کنترل این موتور ها نیز باید از یک میکروکنترلر مانند آردوینو یا ESP یا STM استفاده کنید.

منظور شما از ریموت کنترل چه چیزی می باشد :

اگر منظور شما بیسیم بودن دستگاه می باشد می توانید به صورت بلوتوثی یا WIFI به گوشی خود وصل کنید و از میکروکنترلر های سری ESP استفاده کنید که این امکان را برای شما فراهم میکنند.

در صورتی که میخواهید یک ریموت کنترلر نیز خودتان طراحی کنید برای این موضوع. می توانید از انواع روش های انتقال داده بیسیم استفاده کنید. و فقط نکته ای که باید در نظر بگیرید رنج مورد استفاده شما می باشد.

در صورتی که می خواهید با سیم طراحی کنید، کافی است کنترلر خود را به میکروکنترلر مورد نظر وصل کنید و داده های فرستنده را بخوانید.

ویرایش اول:

منظور بنده توان موتور های شما می باشد در تمامی درایور ها یک توانی که می تواند کنترل کند داریم یک جریانی که می تواند.

با یک مثال برای شما توضیح می دهم.

فرض کنید یک موتور دارید که 5 ولت 5 آمپر می باشد و یک موتور دیگر 12 ولت 1 آمپر.

کدام یک به نظر شما قوی تر می باشد؟؟؟

برای به دست آوردن قدرت یا همان توان این 2 موتور باید ولتاژ در جریان ضرب بشود. که برای موتور اول می شود 25 وات و برای موتور دوم می شود 12 وات.

حال شما فرض کنید یک درایور موتور دارید که می تواند تا 10 آمپر جریان کشی را تحمل کند ولی توان 20 وات را دارد. این یعنی این درایور موتور نمی تواند موتور اول را راه بیندازد با اینکه جریان بالاتری را می تواند تحمل کند.

دلیل این امر این می باشد که این درایور موتور می تواند تا 10 آمپر در ولتاژ 2 را جریان دهی کند و 5 آمپر در ولتاژ 4  و به همین ترتیب ولتاژ ها و جریان های دیگر را.

مورد دیگر جریان استارت موتور ها می باشد . یک موتور 25 وات که در ابتدا اشاره شد به صورت نرمال تا 30 درصد بالاتر از جریان بدون باری خود جریان استارت دارد (این جریان بسته به موتور ها و شرایط محیطی تغییر نیز میکند) و در نتیجه تا 30 الی 35 وات (6-7 آمپر) برای استارت لازم دارد که فشار زیادی به درایور موتور می آورد. که از این بابت پیشنهاد می شود از درایور موتور های قوی تر از موتور خود تهیه کنید.

امیدوارم کامل متوجه منظور بنده شده باشید.

04 مرداد 02 در 02:17
محمد دمیرچی
4220

خیلی خیلی ممنون و متشکرم از راهنماییتون  – مهران دوران 02-05-06 در 04:17

این ماژول 43 آمپر مگه نیست؟ پس چطور میفرمایید ممکنه جواب نده برا کار من که دوتا موتور 10 امپر دارم؟ منظورم از ریموت همون ریموت کنترله. مثل ریموتی که برای درب پارکینگ استفاده میشه  – مهران دوران 02-05-06 در 04:53

پاسخ ویرایش شد. ریموت های درب پارکینگ از نوع بیسیم هستند که باید توجه داشته باشید با فشار دادن دکمه ها دیتا ارسال می شود و با رها کردن دکمه ارسال قطع می شود. و این مورد را باید کد خود قرار بدهیدو البته این ریموت ها را برای این کار پیشنهاد نمی کنم  – محمد دمیرچی 02-05-06 در 10:45

خیلی ممنونم از راهنماییتون  – مهران دوران 02-05-07 در 07:41

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400