سلام
سوال اول.
ما یه ترانس افزاینده داریم و یک ای سی 555که روی 50هرتز تنظیم شده. ماسفت هم هست طبیعتا
این مدارات 2حالت دارن یا یک ماسفت هستن یا دو ماسفته از پین outآیسی و مقاومت رد میشه و به بیس اونا وصل میشه (کلا عادت دارم بگم بیس ) عکس یکی از مدارات رو میزارم
خب اگه دقت بشه پایه ی خروجی آی سی به بیس ماسفت اولی مستقیم اومده ولی بیس ماسفت دومی مسیرش تفاوت داره.
ترانس ما هم دوبل هست یا 3سر خروجی..
خب حالا این مدل با اون مداری که یک ماسفت داره چه فرقی داره چون یک ماسفته به ترانس 2سر وصل میشه.
سوال دوم
و آیا میشه از چوک یا هسته فریت استفاده کرد چون فرکانس پایینه(50هرتز) میگم یعنی در فرکانس بالا چوک اوکی هست.
سوال سوم
به صورت فرض اگر جواب سوال دوم این بود که در فرکانس 50 هرتز نمیشه از چوک استفاده کرد پس من مجبورم از مدار فرکانس بالا استفاده کنم و خروجی رو تبدیل کنم به dcو مجدد تبدیل کنم به AC خب حالا میام قطب مثبت dc رو میدم به ماسفت قدرت(13009) اسیلاتور 555 دیگه اونجا قطب مثبت 50بار قطع و وصل میشه و خروجی ما یه نول داریم یه فاز(البته به فکرم میاد که منفی رو هم به ماسفت بدم ولی نمیدونم لازمه منفی هم 50بار قطع و وصل بشه در این مورد هم سواله نظرشریفتون رو بگین) .. قطعا این شکلی AC کردن مثل اون AC اصلی برق شهر نیس ولی خب چطوریه و آیا میشه مثلا یه وسیله که نیاز به برق AC داره رو با این روش راه اندازی کرد؟ چون خیلی از وسایل میشه با dc220راه انداخت و نیازی به AC سازی نیس. مثلا لامپ. تلویزیون led و اینا.
میخوام قبل از شروع به ساخت یک اینورتر بدونم چی به چیه که الکی پول هدر ندم و البته رشته ی منم الکترونیک نیست ولی علاقه ی شدید به برق دارم. البته سوالات در متن هم بیشتر شد که ببخشید واقعا
در کل ممنون میشم اگر جواب هر سوال رو تفکیک شده بدین که قاطی نشه. ممنونم