سلام.
تبدیل 220ولت dc به 220ولت AC
وقتی افزایش ولتاژ بخوایم از ترانس یا چوک استفاده می کنیم ساده است یک اسیلاتور و چوک یا ترانس اما بدون استفاده از اینا ذهن رو مشغول میکنه..اما غیر ممکن نیست البته تو ولتاژ پایینش ساخته شده ولی تو ولتاژ بالا رو ندیدم و دوتا تایپیک باز کردم در مورد اینورتر و فرکانس متناوب و جواب ها هم تجربه ی گذشته را یادم آورد و هم به دانشم اضافه کرد.
خب من زیاد هزینه کردم در چوک ها (چوک های 1000وات و 500وات ) و چوک با فرکانس 50هرتز مثل اینکه کار نمیکنه برا چوک هسته فریت و خب مجبورم از مدار فرکانس بالا استفاده کنم و 12رو سوئیچ میکنه به 100کیلو هرتز و خروجی ترانس ها روی هم رفته 3kw واقعی میشه و میشه به راحتی dcکرد یا برای لامپ رشته ای استفاده کرد اما برا برخی ابزار ها که به AC احتیاج دارن فایده نداره
خب! چطور 220ولت dcرو تبدیل کنیم به 220ولت ac؟
مدارش مشخصه اسیلاتور 555 با فرکانس 57 هرتز و چیزی که تو ذهنم هست اینه که با ترانزیستور 13009که مخصوص کلید زنی قطب مثبت هست شروع کنم. یعنی ماسفت 13009(با توجه به توان 3kwپس 3تا از این ترانزیستور قدرت باهم موازی شدن برا افزایش آمپر )وظیفه داره قطب مثبت رو 50بار سوئیچ کنه.. برای قطب منفی هم ماسفت هست که جهت منفی رو 50بار سوئیچ کنه (البته تو ذهنم هست و بر این باور هستم که منفی (نول) نیازی به سوئیچ شدن نداره چراش رو پایین تر با دلیل گفتم ) خب البته یکی از کاربر ها که فرکانس رو برام شرح داد که واقعا هم زیبا و شفاف توضیح دادن که وقتی به مصرف کننده وصل میشه 50بار قطبش عوض میشه که برام عجیب هست چون که فازمتر هایی هست که فاز برق AC رو بدون تماس پیدا میکنن پس یعنی برق AC حتی بدون اینکه به مصرف کننده هم وصل بشه فرکانس درونش هست چون اون فازمتر موج اطراف سیم فاز رو دریافت میکنه و تحریک میشه اگر غیر از اینه پس اون فازمتر باید وقتی رو مثبت سیم dc هم قرار میگیره باید روشن بشه که نمیشه ... و لذا 90درصد میگم که 50بار تو سیم فاز قطع و وصل میشه حتی اگر به مصرف کننده وصل نباشه...در مورد منفی فکر میکنم توش هیچ سوئیچی نیست و چون اگر بود اطراف سیم موج ایجاد میشد و اون فازمتر مشخصش میکرد در کل من فکر میکنم سیم فاز 50acبار تو سیم سوئیچ داره وقتی به مصرف کننده وصل میشه رفتارش مشابه جریان dc هست و فاز تو دستگاه به جریان میفته و به سمت نول میره.
یه دلیل دیگه که تو سیم فاز سوئیچ زنی وجود داره حتی اگر به مصرف کننده (لود) وصل نباشه. خب بر فرض که به محض وصل شدن به لود سویچ زنی شروع بشه خب پس طبق این فرض خطوط انتقال نیرو دارن با dc انتقال میدن و وقتی به مصرف کننده میرسن 50بار میزنن. صد در صد اشتباهه چون اگر سوئیچ زنی روی خطوط انتقال نیرو نباشه یعنی سیم فاز 50بار قطع و وصل نشه خب میشه dc با این فرض یعنی dc رو خطوط هست که مطلقا اشتباهه پس اینم دلیل محکمی هست که در خطوط برق ما 50بار قطع و وصلی رو داریم اگه نداشته باشیم که میشه برق مستقیم
کلا ممنون میشم اگر کامل و جامع بگین اگر راهکاری هست خلاصه هرچی. فقط هدف سوال جنگیدن بر روی ماهیت AC نیس یا سلطه ی نظری کسی بر کسی دیگر بلکه فقط هدف نظر و تبادل اطلاعات هست که منجر به راه حلی بشه و بشه dc و به AC تبدیل کرد. و هدف سوال فراموش نشه و تو بحث برق غرق نشیم.نهایت نظرتون رو در مورد برق AC بگین اما راه حل هم حتما بگین. ممنون