آداپتور متغییر جهت استفاده به جای باتری

با سلام

1- میخواستم یه آداپتور متغییر با کیفیت تهیه کنم که بتونم به جای انواع باتری های قلمی ازش استفاده کنم

تو سایت سه تا گزینه جهت انتخاب هست:

https://thecaferobot.com/store/3-12v-5a-adjustable-voltage-power-adapter-with-digital-display

https://thecaferobot.com/store/3-24v-2-5a-adjustable-voltage-power-adapter-with-digital-display

https://thecaferobot.com/store/3-12v-3a-adjustable-voltage-power-adapter-with-digital-display

کدوم رو باید تهیه کنم؟

2- برای اینکه انتهای کابل (جک نری) رو نبرم میخوام از یک فیش مادگی به همراه سیم استفاده کنم، چی باید تهیه کنم؟

3- آیا میتونم از این آداپتور برای شارژ باتری های قابل شارژ استفاده کنم یا خیر؟

در کل اگه پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشم به اشتراک بذارید.

متشکرم.

انواع باتری های قلمی اختلاف پتانسیل 1.5 ولت دارن، هیچ کدوم از انتخاب هات خروجی 1.5 ولت نداره و جایگزین باتری قلمی نمیشه. نیازت به منبع تغذیه متغیر رو واضح بیان نکردی که راهنماییت کنیم

شارژ هم هر باتری روش شارژ خاص خودش رو داره و باز چون سوالت دقیق نیست نمیشه جواب داد. 

شما هنوز منبع تغذیه رو انتخاب نکردی چطور میشه در مورد مادگی خروجیش نظر بدیم 

هنوز دیر نشده، میتونی سوالاتو دقیق با جزئیات کامل بپرسی تا جواب دقیق با جزئیات کامل بگیری

1 پسندیده

هنوز دیر نشده، میتونی سوالاتو دقیق با جزئیات کامل بپرسی تا جواب دقیق با جزئیات کامل بگیری

سلام

1-از بین سه مدلی که در بالا خود شما اشاره کردی من بودم مدل وسطی (دومی)رو انتخاب می کردم چون هم 5 آمپره و هم قیمتش با اون دوتای دیگه تقریبا توی یک رنج قرار گرفته پس بهترین گزینه بین اون سه تا به حساب میاد

2-برای نبریدن جک نری هم می تونی اندازه سوکت نری آداپتور رو توی مشخصات فنی استخراج کنی و یه فیش مادگی متناسب با سایز فیش نری تهیه کنی و برای دنباله اش از سیم استفاده کنی (بنظرم فکر خوبی کردی)

3-بجای شارژر هم می تونی استفاده کنی هرچند که برای باتری های لیتیوم یون و پلیمری و . . .  خصوصا موبایل و ... این کار رو نکن و فقط اسباب بازی و ... رو شارژ کنی بهتره و یه چیز خیلی مهم اینکه حداقل ولتاژ واریابل این آداپتور 3 ولته و شما نباید باتری های با ظرفیت کمتر از 3 ولت رو باهاش شارژ کنی به عبارت واضح تر شما میتونی باتری های 3 ولت تا 12 ولت رو با این وسیله شارژ کنی

و اما در کل نظر من اینه که یه ترانس 24 یا 12 ولت 3 یا 5 آمپری با خروجی دی سی تهیه کنی و از یه ماژول که از تکنولوژی باک استفاده میکنه برای کاهش از 1.2 ولت تا 24 و بیشتر استفاده کنی حتی می تونی از 24 هم بالاتر ببری و از ماژول افزاینده دی سی به دی سی با همون تکنولوژی باک استفاده کنی من خودم از 1.2 تا 39 ولت رو با یه ترانس 24 ولت 2 آمپری دارم میگیرم که محافظ اتصال کوتاه چند ثانیه ای هم داره (در یک لحظه بارها اتصالی کرده و مشکلی پیش نیومده ولی جرات نداشتم اتصال کنم ببینم چقدر طاقت داره و اینکه قطع کن داره یا کلا می سوزه ) توضیح هم اینکه یه آداپتور گذاشتم شما می تونی ترانس 12 ولت یا 24 یا 16 یا اصلا هرچی موجود داری یا ارزون تر و دم دست تره برات رو برداری و بیاری و از دوتا ماژول استفاده کنی ، اول خروجی ترانس رو به ورودی این ماژول برای افزایش ولتاژ مورد نیازت که با مالتی ترن های موجود روی ماژول تغییر میکنه و با مولتی مترت باید خروجی رو  اندازه بگیری ایجاد می کنی ، بعد خروجی این ماژول رو میبری سر این یکی ماژول بعنوان ورودی (این) و خروجی این ماژول رو می بری روی دوتا کانکتور مادگی فیش موزی و کار تمام البته من از این ماژول  هم برای قرائت مقدار ولتاژ و آمپر استفاده کردم(برای استفاده باید از دوتا پیچ ریز پشت این ماژول اول با مولتی متر اندازه ها رو بخونی و بعد کالیبرش کنی هر جا مشکل داشتی بگو راهنمائیت کنم)یه مادگی یو اس بی هم گذاشتم روی جعبه ای که دادم نجاری براش ساخته و باهاش پاور بانک و گوشیم رو شارژ می کنم ، البته بجای مادگی یو اس بی و نمایشگر ولتاژ و آمپر می تونید از این ماژول استفاده کنید ،ولوم هم بستگی به سلیقت می تونی جایگزاری کنی مثلا من کلا مالتی ترنش رو خارج کردم بجاش یه ولوم گذاشتم که با سیم آوردم روی درب جعبه چوبی و دقیقا مثل همین منبع تغذیه برای من با 300 هزار تومن تمام شد ولی خریدش بالای 2 میلیون تومنه توجه داشته باشید حداکثر توان خروجی این منبع 3 آمپر هستش که اگر ماژولهای گرون قیمت تر تهیه کنید با توجه به توان خروجی اونها ، توان آمپر دهی منبع شما هم بیشتر میشه در اینجا من برام هزینه هم مهم بود

موفق باشید