اتصال sim800 به آردینو پرومینی

در همه مدارها و برنامه های موجود در اینترنت دیدم ماژول sim800l را به پایه های 10 و 11 آردینو وصل میکنن, آیا این دلیل خاصی دارد؟

در جایی که امکان اتصال به 10 و 11 نیست آیا میتوان rx و tx ماژول سیمکارتی را به پایه های a6 و a7 پرومینی هم وصل کرد و مدار صحیح و بدون مشکل کار کند؟؟؟

با سلام

در مورد سوال اولتون ، دلیل اتصال به پایه های 10 و 11 این هست که این  پایه ها به عنوان IO  های دیجیتال برای Arduino  تعریف شده اند ،  ضمن اینکه از آن ها به عنوان  ساخت PWM نیز استفاده میشه.

و اما در پاسخ به سوال دوم باید عرض کنم که شما نمیتونید از پایه های a6 , a7  برای اتصال به rx ,tx ماژول استفاده کنید ، چون این پایه ها به عنوان IO  های آنالوگ تعریف شده است.

مهندس جان 

عرض بنده در مورد برد آردوینو که شما استفاده میکنید که میکرو atmega328p  روی برد قرار داده ، جسارتا اگه به دیتا شیت میکرو مراجعه کنید متوجه میشید که پین های a6 , a7  یعنی پایه های 19 , 22  میکرو فقط به عنوان ورودی های آنالوگ قابل استفاده هستن چون توسط پایه های آنالوگ دیگه در داخل خود میکرو مالتی پلکس شده اند.

*باز هم اگر سوالی بود بنده در خدمتتون هستم.

موفق باشید.

بله مهندس میتونید، البته این نکته رو در نظر داشته باشید برای این کار باید از Software serial استفاده کنید و مشکل این کار هم اینه که برای کار با ماژول های با بیت ریت پایین میتونید جواب بگیرید ، یعنی همین SIM800  خودتون رو احتمالا بدون مشکل میتونید راه اندازی کنید ولی برای ارتباط با ماژول هایی که بیت ریت بالایی دارن به مشکل میخورید.

موفق باشید

مهندس جان بله به پایه های a0,a1  و همچنین gnd  متصل کنید.ولی برای کد برنامه باید از لایبراری های NeoSWSerial  یا AltSoftSerial استفاده کنید، و همچنین در داخل این لایبراری ها احتمالا نیازه که پین ها رو هم تغییر بدید و  در نظر داشته باشید که این لایبراری ها فقط برای یک سری باد ریت های خاص مثل 9600 و 19200 و 38400   کار میکنند.

1 پسندیده

اما پایه های آنالوگ در کاربردهای دیگر شبیه پایه های دیجیتال عمل میکنند و تفاوتی ندارند, به عنوان مثال مداری داریم که این پایه برای فعال سازی رله و موردی هم برای سوئیچ استفاده شده است.

ممنون صحیح میفرمایید.
پایه های a0 و a1 هم اینگونه هستند یا از آنها می توان برای اتصال به rx و tx ماژول سیمکارت استفاده کرد؟

یعنی همانطور که به پایه های 10 و 11 وصل کرده بودیم فقط اتصال فیزیکی به پایه های a0 و a1 انجام شود و دربرنامه هم شماره پایه ها را تغییر بدم کافیست و مدار مانند حالتی که sim800 به پایه های 10 و 11 وصل است بدون مشکل و پایدار عمل میکند ؟

از شما جوانهای عزیز پوزش میخوام چون کار با میکروها و آردینو را تازه شروع کردم و سعی دارم برای تسلط بر مسئولیت جدیدم آنرا یاد بگیرم زیاد سوال میکنم و وقت شما را میگیرم.