استفاده از رگلاتور در مدار آردینو پرو مینی 5 ولت

سلام اگر من در مداری که از آردینو نانو پرو مینی (۵تا۱۲) ولت در اون استفاده شده از رگلاتور افزاینده استفاده کنم که بتونم ۱۴ ولت بگیرم برد من خراب میشود؟ یا خیر 

و راه حل افزایش ولتاژ چیست ؟

با سلام

در برد های آردوینو ولتاژ 5 الی 12 ولت ورودی می باشد نه خروجی که بتوانید از آن ولتاژ بگیرید.

مورد بعدی هم که باید در نظر بگیرید با توجه به تجربه شخصی عرض میکنم بهتر است حداکثر 10 ولت بیشتر ندهید چون در طولانی مدت رگوراتور داغ میکند و میسوزد.

اگر میخواهید از یک باتری اسیدی برای تغذیه این سیستم استفاده کنید و به عنوان ورودی به این پین برق بدهید.

از یک رگوراتور کاهنده سویچینگ (حدودا 20 الی 40 تومن قیمت دارد - 3 محصول ردیف اول دسته بندی رگوراتور ها) استفاده کنید و ولتاژ باتری خود را تا 6 ولت کاهش بدهید و سپس به برد آردوینو بدهید.

برای شارژ باتری خود نیز بهتر از یک منبع تغذیه بالاتر از 15 ولت به همراه یک ماژول کاهنده که دارای کنترل جریان می باشد استفاده کنید که هم کنترل بهتری در تنظیم ولتاژ و جریان داشته باشید. (مانند ماژول رگولاتور DC-DC کاهنده 3 آمپر LM2596S با امکان کنترل جریان خروجی)

نویز کمتری هم داخل سیستم شما اتفاق می افتد.

برای منبع تغذیه از شارژر های لبتابی که 18 الی 19 ولتی هستند تا منبع تغذیه های صنعتی فلزی که 24 ولت دارند می توانید استفاده کنید.