سلام
بنده می خواهم چک کنم که شخص در حالت ایستاده قرار دارد یا نشسته و این مکررا چک می شود مانند حالت بشین پاشو..
لطفا بفرمایید با استفاده از چه سنوری می توانم این کار را انجام دهم؟
سپاس
سلام
بنده می خواهم چک کنم که شخص در حالت ایستاده قرار دارد یا نشسته و این مکررا چک می شود مانند حالت بشین پاشو..
لطفا بفرمایید با استفاده از چه سنوری می توانم این کار را انجام دهم؟
سپاس
با سلام.
در صورتی که امکان نصب سنسور بر روی سر فرد را داشته باشید، می توانید از حسگر IMU استفاده کنید. IMU شامل شتابسنج، ژیروسکوپ و قطب نما می شود. بعضی مدلها، علاوه بر موارد فوق، فشار سنج نیز به همراه دارند.
مدلهای زیر در سایت ما موجود هستند:
اگر با الکترونیک و برنامه نویسی آشنایی دارید، از مدل اول و سوم استفاده کنید. مدل دوم، برای کسانی که تجربه کمتری در برنامه نویسی و الکترونیک دارند، پیشنهاد میشود.
برای راه اندازی آنها، توصیه میکنم ابتدا آموزشهای قرار گرفته در صفحه محصول را مطالعه کنید. هر یک از سنسورهای فوق دارای آموزش هستند.
سپس کتابخانه های زیر را در آردوینو نصب کنید و مثال های موجود در آن را مطالعه کنید. این کتابخانه ها، به شما در تفکیک شتاب در راستاهای x، y و z کمک می کنند. شما برای تشخیص وضعیت نشستن یا ایستادن، باید از شتاب در راستای z استفاده کنید.
اگر وضعیت اولیه بدن فرد (اینکه اول به حالت ایستاده است یا نشسته) مشخص باشد، از ماژول اول و دوم می توانید استفاده کنید. در غیر اینصورت، می توانید از سنسورهای فشار هوا کمک بگیرید. سنسورهای زیر، قادرند ارتفاع از سطح دریا را با دقت 10 سانتی متر اندازه گیری کنند.
ضعف این سنسورها، نرخ اندازه گیری و دقت اندازه گیری پایین آنها است. فرکانس دیتای خروجی این سنسورها، حداکثر 1 هرتز است. (یک بار اندازه گیری در هر ثانیه)
اگر این محدودیت، مشکلی از نظر شما ندارد، به جای IMU، حتما از این سنسورها استفاده کنید. چون هم ارزان تر و هم راه اندازی بسیار راحتتری دارند.
آیا امکان نصب سنسور روی لباس یا بدن یا مثلا سر شخص وجود دارد؟
سنسور در داخل یک مچ بند که به مچ دست فرد بسته شده قرار دارد و قاعدتا دست فرد می تواند در همه جهات حرکت کند
ممنون
از روی موقعیت یا حرکات دست که امکان تشخیص وضعیت بدن وجود ندارد. بهترین راه، استفاده از دوربین و پردازش تصویر است.
با فرض اینکه به گفنه شما سنسور روی سر یا بدن باشد راه کار چه خواهد بود؟
درود فراوان بر شما متشکرم