تشخیص قطع برق در آردینو و انصال باطری

چون وقتی ازین روش‌استفاده میکنم(استفاده از کاهنده به جای تقسیم مقاومت و مقاومت پول اپ)مشکلم حل میشه، فقط می ترسم مدارم بسوزه یا مشکلی براش ایجاد بشه

خیلی خیلی ممنونم، چشم، تست میکنم نتیجه رو خدمتتون عرض میکنم.

ببخشید آقای مهندس ازین برنامه می توانم برای ویلمک قعا یا غیرفعال سازی رله ها هم استفاده کنم یا برای این کار تغییرات زیادی نیاز داره؟

نقدا همین را تست کنید. درصورتی که جواب گرفتید اطلاع بدهید تا ببینم مابقی سیستم را میخواهید چکار کنید.

از این همه توجه و وقتی که میگذارید صمیمانه سپاسگزارم، چشم در اولین فرصت تست میکنم و نتیجه رو خدمتتون عرض میکنم

ببخشید مهندس دمیرچی لطفا در مورد بحث اینکه به جای تقسیم مقاومتی از کاهنده استفاده بشه توضیح بفرمایید، برام ابهام شده، اگر از مقاومت پول دان و ورودی ۵ ولتی که از کاهنده اومده و به پایه ای که پول دان شده استفاده کنیم برای برد مشکلی پیش میاد و‌ میسوزه؟؟
یکی ازبچه های برق میگفت آردینو میسوزه اما من در مورد پول دان و پول آپ خیلی تو اینترنت خوندم و برداشتم اینه که مشکلی ایجاد نمیشه و اون مقاومت مانع ایجاد مشکل میشه، ممنون میشم در این مورد نظرتون رو بفرمایید.

ببخشید مهندس دمیرچی لطفا در مورد بحث اینکه به جای تقسیم مقاومتی از کاهنده استفاده بشه توضیح بفرمایید، البته ان شاالله با راهنمایی و برنامه ای که زحمت کشیدید این مورد حل میشه اما پر کل برام ابهام شده که اگر از مقاومت پول دان و ورودی ۵ ولتی که از کاهنده اومده و به پایه ای که پول دان شده استفاده کنیم برای برد مشکلی پیش میاد و‌ میسوزه؟؟
یکی ازبچه های برق میگفت آردینو میسوزه اما من در مورد پول دان و پول آپ خیلی تو اینترنت خوندم و برداشتم اینه که مشکلی ایجاد نمیشه و اون مقاومت مانع ایجاد مشکل میشه، ممنون میشم در این مورد نظرتون رو بفرمایید.

بابت ویدیو و توضیحات مفصلتون بسیار ممنونم، پس با توضیحات شما می توان نتیجه گرفت که سوختن آردینو در صورت استفاده از کاهنده وجود داره.

بابت ویدیو و توضیحاتت مفصلتون هم بسیار ممنونم

ببخشید از آی سی 7805 هم میشه برای این کار استفاده کرد یا این آی سی هم مشکل ایجاد میکند؟ دیدم نوشته تا ورودی ۳۵ ولت رو به ۵ ولت ثابت تبدیل میکنه

ببخشید مهندس دمیرچی، این روش دیود زنر که فرمودید روش قابل اطمینانیه؟ یا مانند کاهنده ممکن است ایجاد مشکل کند؟

ممنون، من یک دیود زنر ۴.۱ ولت از یکی‌گرفتم با مقاومت ۸.۲ کیلو خروجیش میشه ۳.۷ ولت اما براساس سایتی که شما معرفی کردید برای ۳.۷ ولت مقاومتش باید ۹.۴کیلو باشه، دلیل این اختلاف چیه؟

برنامه ی شما هم اگر پایه پنج رو پول دان نکنم موقع قطع برق مدام پیام باطری وصل شد باطری قطع شد ارسال میکنه

این برنامه رو به صورت مجزا بررسی کردم، جایی از سیستم شما دچار مشکل هست که این سطح ولتاژ را تشخیص نمیدهد. احتمال دارد سیم GND را به درستی وصل نکرده اید. پیشنهاد میکنم برنامه AnalogtoSerial را بر روی برد خود آپلود کنید و به جای پایه 5 پین مورد نظر را به پایه A0 وصل کنید و بررسی کنید آیا نوسان دارد یا خیر. (می توانید با سریال پلاتر این موضوع را بررسی کنید.

ممنون، بله حتما بررسی میکنم ان شاالله

سلام جناب مهندس دمیرچی با راهنمایی شما برنامم رو اصلاح کردم و خیلی بهتر و منظم و کوتاه شد، صمیمانه از شما تشکر میکنم.

در مورد پایه که high رو تشخیص نمیده من کلا دو تا آردینو یونو دارم که باش دو تا مدار برای خودمون درست کردم، هردوش رو جدا تست کردم و فقط به کامپیوتر وصل کردم و هیچی دیگه بشون وصل نبود، همینکه هر پایه رو تعریف میکنم و برنامه رو آپلود میکنم اون پایه که تعریف شده پایش چهار ولت و خورده ای یعنی high میشه

در تمامی سیستم ها حد ولتاژ وسط ولتاژ بیشترین هست (برای مثال در آردوینو حداکثر وقتی 5 ولت می باشد هر عددی بالای 2.5 ولت میشود HIGH).