ممنونم، مطالعه میکنم اگر سوالی بود در یک سوال حدید مطرح میکنم ان شالله
ممنونم، ببخشید یک جا نوشته از اسنوبر برای رله ac و از دیود برای رله Dc استفاده می شود که شما هم این را فرمودید، منظور جریان باری است که به رله وصل شده یا رله dc و ac فرقشون در خود رله و ولتاژ تغذیه رله است؟ در اون متنی هایی که در این مورد خوندم هیچ اشاره به بار رله نشده و صرفا گفتن رله ac یا رله dc, ضمن اینکه عموما رله برای بار ac استفاده میشه
دیود برای سمت بوبین رله است و اگر باری که به رله وصل شده AC باشه از دیود نمیشه استفاده کرد و از مدار اسنوبر باید استفاده کرد. رله ها معمولا با ولتاژ DC استفاده میشن اگرچه احتمالا با AC هم مشکلی ندارند. ولی در کنتاکتور که کارش مثل رله است و در جریان های بالا استفاده میشه، بوبین با 220 ولت AC تغذیه میشه
ببخشید برای بارهای مقاومتی یا سلفی زیر دو سه آمپر نیاز به مدار اسنوبر نیست؟یا برای بار سلفی تحت هر شرایطی لازمه و برای بار مقاومتی نیاز نیست؟ خیلی معذرت میخوام بابت این همه سوال و مزاحمت
خواهش میکنم. در این مورد نظر کارشناسی نمیتونم بدم ولی به نظرم با توجه به اینکه مدار اسنابر هزینه چندانی نداره اگر برای بار سلفی زیر ۳ آمپر برای رله ای که گفتید هم استفاده بشه ضرر نداره چون بار سلفی هرچند کم هم باشه به هر حال ممکنه جرقه های ریزی ایجاد کنه که به مرور باعث ایجاد لایه ای دوده مانند بین کنتاکت هاي رله میشه. پس استفاده از اسنابر از ایجاد این جرقه ها جلوگیری میکنه و عمر رله افزایش پیدا میکنه
پس بار مقاوتی نیاز نیست و همین ماژول های موجود در کافه ربات برای قطع وصل آن کفایت میکنه اما برای همه بارهای سلفی استفاده بشه بهتره، درسته؟
برداشت من از مقاله ای که معرفی کردم، اینطور بوده
خیلی از شما سپاسگزارم جناب میرزاپور، فکر میکنم پاسخ ها و راهنمایی های شما به خیلی ها کمک میکنه.
اگر سوال جدیدی بود در یک سوال جدید مطرح میکنم که این سوال و جوابها به عنوان یک منبع باقی بمونه، امیدوارم کافه ربات برای حفظ و نگهداری گفتگوهای انجمن در بلند مدت برنامه ریزی داشته باشه
خواهش میکنم خودم هم در این پست خیلی یاد گرفتن. متشکرم