خطای ets Jan 8 2013,rst cause:4, boot mode:(3,6) در برد esp8266

سلام . بعد از اینکه جناب دمیرچی کتابخونه رو اصلاح کردند به خطای زیر بر میخورم . البته حدس میزنم از کتابخونه باشه چون که مرحله به مرحله از کدم رو خروجی سریال گذاشتم برای دیباگ کردن به بخش تنظیم فرستنده که میرسه خطای زیر رو میده . ( یعنی debug message 2 اصلا توی ترمینال نمیاد و مشکل از اینجا شروع میشه ) . قابل توجه اینکه کدم دیروز مشکل نداشت و الانم یه پروژه نسبتا سنگین مثل این رو آپلود کردم بدون ریست شدن برد کار کرد . همچنین اگر به وای فای هم وصل نشه مشکلی پیش نمیاد بعد از وصل شدن به وای فای خطای زیر رو میده . امیدوارم کامل توضیح داده باشم . البته یسری نکات رو ذکر کنم اینکه

1-وقتی esp8266 بدون وصل بودن به هر چیز دیگه ای بوت میشه این مشکلا وجود نداره و حتی وقتی بعد از بوت شدن به بقیه قطعات وصل میکنم هم بدون مشکل ادامه میده اما اون رفتار نویزی که ادامه توضیح میدم ادامه داره .

2-من با دانگل sdr اومدم اسپکتروم رو چک کردم متوجه شدم زمانی که برد به تغذیه میشه و به وای فای تا وصل میشه که بعدش wdt reset رو میده وقتیه که کد به نحوی توی ارسال نویز گیر می کنه ( مثل جمر عمل می کنه در واقع و دیوایس های هم فرکانس اطراف رو توی همین مدت زمان از کار میندازه ) (هم زمان با هر دو فرستنده طوریکه توی چند ثانیه بدلیل فشار زیادی که بهشون میاره داغ میشن )   . ( شماره پین ها توی کدی که گذاشتم ذکر شده )

----------آپدیت-------- بعد از کلی کلنجار رفتن متوجه شدم اگر گیرنده 315 ( که از لحاظ سلامت سالم هست ) وقتی از مدار خارجش می کنم همه چیز درست کار میکنه ( پایه اش 4 یا همون D2 هست و تغذیه گیرنده ها هر دو از 3v3 و فرستنده ها از 5v و gnd ها مشترک همه از برد ویموس ) مشکلش چیه ؟ اتصال کوتاه وجود نداره .

Connected to Wi-Fi network with IP address: 192.168.43.23

ets Jan  8 2013,rst cause:4, boot mode:(3,6)

wdt reset

load 0x4010f000, len 3424, room 16 

tail 0

chksum 0x2e

load 0x3fff20b8, len 40, room 8 

tail 0

chksum 0x2b

csum 0x2b

v00068d00

کدی که نوشتم بلاک setup :

const int tx433Pin = 13;
const int rx433Pin = 5;
const int tx315Pin = 12;
const int rx315Pin = 4;
RCSwitch rtx433 = RCSwitch();
RCSwitch2 rtx315 = RCSwitch2();
void setup() {
  Serial.begin(115200);

WiFi.mode(WIFI_STA);

WiFi.begin(ssid, password);
while (WiFi.status() != WL_CONNECTED) {
delay(2000);
Serial.print(“.”);
}
Serial.println(“”);
Serial.print("Connected to Wi-Fi network with IP address: ");
Serial.println(WiFi.localIP());
Serial.println(“debug message 1”);

rtx315.enableReceive(rx315Pin);
Serial.println(“debug message 2”);
rtx315.enableTransmit(tx315Pin);
Serial.println(“debug message 3”);
rtx433.enableReceive(rx433Pin);
Serial.println(“debug message 4”);
rtx433.enableTransmit(tx433Pin);
Serial.println(“debug message 5”);
mode = 2;
setupWebServer();
Serial.println(“debug message 6”);
}

ادمین عزیز وب سایت فروم دارای یک باگ امنیتی هست که اتفاقی کشفش کردم لطفا آدرس ایمیلیتون رو بدید خصوصی بگم باگ سایت چیه.

این موضوع را لطف کنید از طریق شماره تلگرام پایین سایت به اشتراک بگذارید.

شماره پایه این گیرنده را نیز عوض کردید باز همین مشکل را داشتید؟؟

بله مشکل وجود داشت اما با جابجا کردن لاین کد rtx315.enableReceive(rx315Pin) و انتقالش به ردیف آخر مشکل حل شده فعلا.