راهنمایی برای خرید مبدل dc to dc

سلام

من یک باتری ۱۲ ولت ۷.۲ امپر سیلد اسید دارم که برای یک دستگاه تهیه کردم ولی بخاطر شرایط اتاق سرور دستگاه رو به ups مرکزی متصل کردم

حالا میخوام با استفاده از این باتری و یک مبدل ان را به یک لپ تاپ وصل کنم

روی شارژر لپ تاپ خروجی را ۱۹ ولت ۶.۳۲ امپر نوشته

البته مطمئن هستم این مقدار مورد نظر برای شارژ باتری لپ تاپ هم هست پس بعید میدونم لپ تاپ در حالت مصرف بهینه(خاموش بودن کارت گرافیک،نور کم غیره)این امپر مصرف داشته باشد

به هر حال میخواستم‌ راهنمایی بفرمایید با این موارد کدام مبدل برای استفاده بنده مناسب میباشد

در اخر برای ۲ ساعت قطعی برق میخواستم از لپ تاپ فقط به جهت ریموت استفاده کنم

(پیشنهاد تعویض باتری لپ تاپ ندید!متاسفانه اجناس چینی نه تنها مزخرف هستن،به علت کوچیک بودن باتری هم جوابگوی ۲ ساعت کار من نمیباشد)

پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگزارم 

با سلام

اگر امکانش براتون هست که تعداد باتری خود را 2 عدد بکنید. میتوانید از یک رگوراتور کاهنده استفاده بکنید و یک خروجی 19 ولت از 20 الی 28 ولتی که باتری ها میتواند تولید کند استفاده بکنید.

ماژول های پیشنهادی برای این سیستم:

ماژول رگولاتور DC به DC کاهنده 20 آمپر 300 وات

ماژول رگولاتور DC به DC کاهنده 12 آمپر

اگر مجبور هستید از یک باتری استفاده کنید. میتوانید از یک رگوراتور افزاینده 250 یا 600 وات برای تبدیل 10 الی 14 باتری به 19 ولت استفاده بکنید. ولی این را در نظر داشته باشید توان باتری شما به دلیل استفاده از افزاینده حدودا نصف می باشد.

ماژول های پیشنهادی برای این سیستم:

ماژول رگولاتور DC به DC افزاینده 250 وات

ماژول رگولاتور DC به DC افزاینده 600 وات

برای اطلاع از توان سیستم خود ولتاژ و جریان را باید در هم ضرب بکنید یعنی 19x6.32=120W

پس سیستم شما حداکثر به 120 وات نیاز دارد. تهیه مدل های توان بالاتر باعث خرابی سیستم نمیشود و فقط فشار کمتری به رگوراتور می آورد.

سلام مجدد
ممنون از راهنمایی زیبا و کامل جنابعالی
دو سوال دیگه اینجا پیش امد
اول اینکه طبق گفته شما باید باتری ها را سری کنم درسته؟
و سوال دوم اینکه ایا مجموعه این امکان را دارد در صورت سفارش بنده از مدل کاهنده پیشمهاد شما تنظیم ثابت ۱۹ ولت خروجی ۶.۳۲ امپر را برای من انجام دهند
با سپاس از همکاری شما

بله باتری ها را باید سری بکنید و با استفاده از مدار هایی عملیات شارژ را انجام بدهید.
در مورد تنظیم خروجی کاهنده نیز میتوانید ثبت سفارش را انجام بدهید و گزینه تحویل حضوری را بزنید. در زمان تحویل قطعه برای شما تنظیم انجام میشود.

سپاسگزارم از راهنمایی شما
شاد و موفق باشید