همچنان موجود نشده است که تست بکنم.
سلام. آها من رفتم نگاه کردم تا کالا در سایت موجوده. به همین خاطر پرسیدم.
آیا لازمه این ماژول حتما روی PCB یا برد سوراخ دار مونتاژ بشه یا نه نیاز نیس و با مجموعه ای از سیم هم میشه راه اندازی کرد؟
باز هم بررسی کردم همچنان موجود نشده. قیمت و خرید ماژول اینورتر موج سینوسی خالص EGS002 |کافه ربات
سلام. دوسه روز پیش که نگاه کردم اگر اشتباه نکنم 34تا موجود بود. اما لینک شما رو که چک کردم موجود نیس متاسفانه انگار. انشالله هر وقت موجود شد.
در مورد ماژول من همه ی حالات رو چک کردم امروز هم روی برد سوراخ دار مونتاژش کردم و مجددا یک ماسفت پل h دیگر هم سوزند.
کلا انگار دلش نمیخواد به من AC بده
چند روز پیش موجود بود. یه سوال اگر من به آی سی 555 بین 14یا 13ولت بدم خروجی پین 3 من چقدر ولتاژ دارم؟ با چه آمپری؟ و سوال سوم هر چی ولتاژ ورودی بیشتر باشه ولتاژ پین 3 چقدره مثلا 12ولت.. ولتاژ پایه ی 3چقدره؟
اگر درست خاطرم باشه پایه خروجی اندازه ولتاژ ورودی در حدود 1 الی 2 ولت کمتر سیگنال را تولید میکرد.
جریان کشی پایینی دارد.
از این رو از یک ترارنزیستور برای درایو کردن استفاده کنید.
https://www.electronics-tutorials.ws/waveforms/555_timer.html
ولتاژش رو نمیدونم اما آمپرش 200میلی هست. نیاز به درایو هست؟ اگر براتون زحمت نیس دیتاشیتش رو نگاه کنید.
سلام. tip100هر چی میگردم نیس میتونم جاش از irf740 یا 13007 استفاده کنم؟لطفا دیتاشیتشون رو نگاه کنید ممنون.
سلام این ترانزیستور از نوع BJT می باشد پس از IRF740 نمی توانید استفاده کنید. در مورد 13007 از نظر نوع یکسان می باشد و دارای ولتاژ تحریک پایینی می باشد اما مدل TIP100 دارای یک مدار داخلی می باشد امکان دارد جواب بدهد.