من این گیرنده فرستنده رو خریدم👇
ریموت 4 کانال 315MHz کد فیکس قهوه ای به همراه ماژول گیرنده
اما خروجی گیرنده ثابت نیست. وقتی یکی از دکمه های فرستنده رو فشار میدم (و گیرش میدم) خروجی گیرنده همش صفر و یک میشه. کسی میدونه مشکل چیه؟
من این گیرنده فرستنده رو خریدم👇
ریموت 4 کانال 315MHz کد فیکس قهوه ای به همراه ماژول گیرنده
اما خروجی گیرنده ثابت نیست. وقتی یکی از دکمه های فرستنده رو فشار میدم (و گیرش میدم) خروجی گیرنده همش صفر و یک میشه. کسی میدونه مشکل چیه؟
سلام
بر روی گیرنده یک سلف متغیر (قطعه سبز رنگ که یک پیچ در وسطش می باشد) وجود دارد. باید ابتدا حساسیت ماژول را تنظیم کنید. به کمک کسی که بتواند دکمه های فرستنده را فشار بدهد. این پیچ را مقداری بچرخانید تا دقیقا تنظیم شود. با این چرخش امکان دارد هیچ اطلاعاتی را دریافت نکنید. نگران نشوید در جهت مخالف بچرخانید دوباره اطلاعات دریافت می شود.
پیشنهاد می شود یک آنتن نیز به این ماژول اضافه کنید برای دریافت بهتر
علت قطع و وصل شدن پایه بیشتر مربوط به تیکه تیکه دریافت داده از سوی گیرنده می شود. با تنظیم حساسیت این مشکل حل می شود.
دقیقا من همین کارو کردم ولی باز نتیجه نگرفتم مقداری هم چرخوندمش هم به چپ هم به راست البته یه دور کامل هم چرخوندمش امکان داره مشکلی پیش اومده باشه؟
اگر اشتباه نکنم حدودا 10 دور امکان چرخش این پیچ وجود دارد.
فقط توجه داشته باشید که زیاد بازش نکنید که از جایش در بیاید.
الان امتحان کردم دوباره ولی باز نتیجه نگرفتم یکی از ۸ پایه ها رو هم به ۱ وصل کردم هم گیرنده هم فرستنده حتما باید ۸ پایه رو لحیم کرد؟
نیازی به هویه کردن پایه های کد نمی باشد. کافی است 2 سمت در یک حالت قرار گرفته باشند.
من تستش کردم دیروز آنتن هم براش گزاشتم کار میکرد تا اینکه امروز اومدم آنتن شو درست کنم در آوردم و باچند ضربه به میز اون قلع های روی برد رو کندم و دباره آنتن رو لحیم کردم و تست کردم دیدم کار نمیکنه مولتی متر هم به پایه هاشم وصل کردم و هیچ کدوم خروجی ندادن بهم امکانش هست سوخته باشه؟
امکان دارد قطعه ای در زمانی که داشتید تغییرات را انجام بدهید قطعی پیدا کرده باشد.
آها خب الان باید چیکار کرد ؟ یکی دیگه خرید ؟ چون من مدارمم عین قبلی بسته بودم که ازش نتیجه گرفته بودم