آیا رله یا ماژولی وجود داره که اگر همچنان ولتاژ تریگر بعد از x ثانیه وصل بود مدار رو قطع/ وصل کنه و تا اعمال ریست بصورت دستی در همون حالت باقی بمونه؟
با سلام
من خودم تا کنون چنین رله ای رو تو بازار ندیدم
ولی برای مرتفع کردن این مشکل شما می تونید از گیت های منطقی که حساس به لبه بالا رونده هستند استفاده کنید تا در زمان فرمان دادن اولیه رله فعال و در نهایت با اعمال دستور بعدی طبق الگوریتم مد نظرتون علیرغم اینکه منطق تریگر اولیه شما که رله رو فعال کرده کماکان 1 یا همون های هست تراشه گیت منطقی شما اقدام به غیر فعال کردن خروجی و بوبین رله می کنه(ترجیحا گیت های خانواده ایکس اور پیشنهاد میشه)
اگه هم منظورتون از حالت قطع و وصل بلینک یا همون چشمک زن و فلاشر ماننده بفرمائید تا راهنمائی کنم
موفق باشید
سلام
می توانید از ماژول تایمر قابل تظیم 12 تا 24 ولت با خروجی CMOS استفاده کنید
این ماژول قابلیت برنامه ریزی بر اساس تریگر را دارد.
در صورتی که میخواهید خروجی مستقیم رله باشد و به ولتاژ های بالاتر متصل کنید می توانید از ماژول تایمر 30-6 ولت قابل تنظیم همراه با رله و نمایشگر استفاده کنید.
سلام
با توجه به این لینک که ارسال کرده بودید.
مشاهده کردم و یک روش ساده برای شما پیشنهاد می دهم که با استفاده از یک MOSFET و خازن و دو عدد مقاومت می توانید مدار مورد نظر را تغییر بدهید و کاری که میخواهید بکنید را انجام بدهید.
در این ویدیو نحوه بستن مدار را می توانید مشاهده کنید.
با تغییر مقادیر خازن و 2 مقاومت می توانید زمان دیلی را کم و زیاد کنید.
سلام ممنون از پاسختون ولی نیاز به یه چیز ساده تر و مقرون به صرفه تر دارم!
سلام ممنون از پاسختون ولی یه مقاله تو سایت زیر دیدم که بسیار هوشمندانه با یه رله مخابراتی دوکنتاکت مشکل رو حل کرده بود البته بخش دوم رو (اینکه رله تریگ کنه و در همون حالت باقی بمونه)
کماکان بخش اول که با اعمال تریگ و ادامه دار شدن اون بعد از X ثانیه … حل نشده باقی مونده
ممنون ازتون
امیدوارم هرچه سریعتر این مشکل براتون حل شه و پروژتون با موفقیت پیش بره و خیلی خوبه که اگر این اتفاق افتاد در آخرین بخش خودتون روش و راه حل رو بنویسید تا اگر کسی بازهم به این مشکل برخورد کرد بتونه راحت رفعش کنه
مرسی و موفق باشید