پیشنهاد می کنم مطالب صفحه ESP-Drone را مطالعه کنید. نحوه ساخت یک کوادروتور کامل با استفاده از ESP32 و کنترل آن با گوشی اندرویدی را در اختیاز شما قرار می دهد. اما پاسخ سوالات شما:
1. با موتور کورلس کار نکردم. فقط با موتور براش و براشلس آشناییت دارم.
2. حداقل 2 عدد باتری یون لیتیوم تخت (یا کتابی) را می توانید برای تغذیه استفاده کنید. این دو باتری باید با هم سری باشند.
3 و 4 و 5. برای کنترلر مرکزی، می توانید ازESP32 استفاده کنید و برای تصویر برداری، از ESP32CAM استفاده کنید. در صورتی که قصد کنترل و یا ارسال تصاویر به صورت بی سیم و در برد بلند را دارید، حتماً نیاز به آنتن خارجی 2.4 گیگاهرتزی دارید.
6. از آنجا که میخواهید حداقل هزینه را داشته باشید، می توانید از چوب بستنی نیز برای ساخت فریم استفاده کنید. اما در ساخت آن باید خیلی دقت کنید تا تعادل وزنی بین بازوها رعایت شود. پیشنهاد من استفاده از چاپگر سه بعدی است تا یک فریم دقیق و سبک داشته باشید.
7. اگر برد بلند تری را مد نظر داشته باشید (مثلا 100 متر به بالا) برای کنترل کواد، پیشنهاد می کنم از ماژولهای nrf یا lora استفاده کنید. البته می توانید از ESPNow نیز استفاده کنید. اما انتقال تصویر در این فاصله و با این بودجه امکان پذیر نمی باشد.
خیلی ممنون از پاسخگویی فقط با توجه به کم قدرت بودن موتور های کورلس بنظرتون اگر بیام از یک esp
و یک espcam و دوتا باتری و … استفاده کنم باز هم پرواز میکنه ؟
esp32 یا هز برد توسعه میکروکنترلی، نیاز به تغذیه رگوله شده 3.3 یا 5 ولت دارند. اگر از یک سل (4.2 ولت) میخواهید برای تغذیه 3.3 ولت استفاده کنید، نیاز به یک رگولاتور LDO دارید. تغذیه ESP را از خروجی این رگولاتور بگیرید و تغذیه موتورها را از سر باتری ها بگیرید.
البته برای درایو موتورها نیز، به یک مدار واسط درایور موتور DC نیاز دارید که مدل و مشخصات آن را مدل موتور شما تعیین می کند.
بهتر است توضیحات ESP Drone را مطالعه کنید. اگر شماتیکی برای مدار آن پیدا کنید، راحتتر می تواند انتخابهای خود را انجام دهید.