سلام. ایا ماژول سنسور لمسی دارین که فقط و فقط به بمس دست انسان، واکنش نشون بده؟

منظورم اینه که، به قلم لمسی، به میخ، به اهن، به فلزات و ... واکنشی نشون نده. فقط با لمس پوست انسان، عمل کنه. اگر همچین چیزی باشه، از این سنسور میشه تو کارای صنعتی هم بهره گرفت.

( منظور من از صنعتی اینه که اون قطعه ۱۰۰ درصد قابل اطمینان باشه و فقط ۱ کاربری مشخص داشته باشه، تا جاهایی که با جون ادم سروکار داره، بشه ازش استفاده کرد. اگر من این سنسور لمسی که تو بازار هست رو مثلا روی دستگاه کاتر بزرگ ورق کاغذ بزارم، زمانی که یه فلز یا چیزی شبیه به این بهش نزدیک بشه، عمل میکنه. این کار ممکن باعث قطع شدن دست اپرلتور بشه. یا تو بعضی از سوئیچهای خاص آسانسور، که برای تامین امنیت کابینه.

پس از نظر من ،این قطعه نمیتونم تو کاری که اسمش صنعتیه، استفاده بشه. نمونه دیگش، میکروسوئیچهای لیمیتر که ایرانیش دونه ای ۵۰ هزار تومنه، ولی تو دراز مدت با خداست قطع بکنه یا نکنه، ولی خارجیش ۱ میلیون ۵۰۰ هزار تومن، تو همون ابعاد و اندازه و کارایی، ولی تقریبا ۹۹.۹۹۹ درصد قابل اعتماده. )

ممنون از شما

با سلام

سنسور های لمسی در واقع با اندازه گیری تغییرات خازن محیطی تشخیص می دهد که لمس شده است یا خیر.

این تغییرات توسط خیلی چیز ها به وجود می آید. از این رو برای این کاری که میخواهید نمی توانید استفاده کنید.

ساخت چیزی که فقط و فقط انسان را از سایر چیز ها تشخیص بدهد سخت و گران می باشد. این مورد را باید بیشتر بررسی کنید.

ممنون از پاسخ بجا و محکمه پسندتون. خودمم به همین نتیجه رسیدم.