سوختن ماژول شارژ علتش چیه

سلام من اینارو خریدم باتری موبایل رو زدم به ماژول یه گوشیو شارژ کرد ولی داغ شد ماژول طبیعیه؟ و باتری بنفشه روهم زدم شارژ کرد موبایلو ولی بار دوم سوزوند ماژول رو چرا؟ ایا ماژول میتونه باتری گوشی رو شارژ کنه؟ من قبلا برد فلش خور اسپیکر شارژی رو دراوردم که فلش میخورد باهاش مودم یو اس بی روشن کردم اسیبم نزد بااینم همین کارو میخاستم بکنم ولی سوخت میشه راهنماییم کنین چه ماژولی بخرم مناسب باتری بنفشه و باتری موبایلم باشه نسوزه؟

با سلام

این ماژول ها بیشتر برای قطعات الکترونیکی به کار میرن

برای شارژ گوشی هم استفاده می شود اما مدت زمان شارژ بالایی دارند یا گاهی ماژول آسیب می بیند.

پیشنهاد میکنم از دسته بندی پاور بانک ها یک گزینه را انتخاب کنید که باتری شما را نیز محافظت کند و یک پک کاملی نیز داشته باشد.

اگر ماژولی میخواهید باشد می توانید از موارد زیر استفاده کنید.

ماژول ساخت پاوربانک 2.4 آمپر 5 ولت دارای نمایشگر H961

ماژول شارژر / دشارژر باتری لیتیومی دارای نمایشگر و دو خروجی USB مناسب برای ساخت پاور بانک

ماژول شارژر / دشارژر باتری لیتیومی دارای خروجی / ورودی 5V 1A مناسب برای ساخت پاور بانک

احتمالا میخواستید عکس هم آپلود کنید اما آپلود نشده. لطفا مدل شارژر و باتری را ذکر کنید یا عکس آن را آپلود کنید

عکس فرستادم نمیدونم چرا نیومد

عکس اومده سری قبلم واس یه پستی گفتن بعد گفتن اومده مشکل اینترنته

مدل باتری لیتوم یون ۱۸۶۵۰ ۳.۷ ولت ۱۳۰۰ میلی آمپر ساعتی.ماژول شارژ هم ۵ولت ۱مپر خروجی دارای محافظ شارژ

عکسم گذاشتم ببینید اومد؟

با سلام
متوجه ماژول و باتری شما شدم همین برد هایی که پیشنهاد دادم به کار شما می آید.

یعنی اینی که گرفتم باتری ۱۸۶۵۰ رو نمیتونه شارژ کنه؟

خدمتتون عرض کردم این ماژول باتری را شارژ میکند و مشکلی با آن ندارد
اما بیشتر برای استفاده در ماژول های الکترونیکی به کار میرود برای شارژ گوشی زیاد پیشنهاد نمی شود.
برای شارژ گوشی و ساخت پاور بانک سایر مدل ها زیر پیشنهاد می شود.

اهان بله برای شارژ باتری ۱۸۶۵۰ میخام فقط توتوضیح نوشته شده درحال شارژ چشمک زن قرمز و دشارژ چراغ سبز روشن میشه سبز نداره

اهان پس واس شارژ گوشی هم بالاتر ۳تا نمونه معرفی کردین انتخاب کنم؟

بله این ماژول هایی که معرفی کردم گزینه های خوبی برای ساخت پاور بانک هست. اون دسته بندی پاوربانک نیز مدل های با قاب همین ماژول ها می باشد. باتری 18650 یک نوع باتری لیتومی می باشد و تمامی شارژر های لیتومی می توانند آن را شارژ کنند.