من آردوینو یونو رو به لبتاب متصل کردم چون کمی اتصال قطعی و وصلی داشت فایروال ویندوز اونو بلاک کرد به نظرم؛ حالا کجا میتونم اون رو از بلاکی دربیارم و وصل شه؟
یا اصلا شاید این مورد نبوده کسی میدونه چیکار کنم وصل شه؟
من آردوینو یونو رو به لبتاب متصل کردم چون کمی اتصال قطعی و وصلی داشت فایروال ویندوز اونو بلاک کرد به نظرم؛ حالا کجا میتونم اون رو از بلاکی دربیارم و وصل شه؟
یا اصلا شاید این مورد نبوده کسی میدونه چیکار کنم وصل شه؟
سلام. اگر بلاک شده باشد که باید از تنظیمات فایروال ویندوز عمل کنید
ولی حتما موارد زیر را چک کنید
1- کابل سالم داشته باشید
2- حتما در device manager مطمئن شوید که دستگاه شناخته شده است و شماره پورت کام (COM) به آن اختصاص داده شده باشد
3 - در نرم افزار اردوینو حتما از منوی Tools و قسمت Port شماره پورت اردوینو را انتخاب کنید گویا سیستم در همه حال خودکار تشخیص نمی دهد
سلام ببر کافینت اگر سیستمی دم دستت نیست دیگه
امیدوارم بردت کلا نسوخته باشه اما اگر سوخته باشه هم قابل ترمیم و تعمیره
ممکنه لحیم های فیزیکی درگاه یو اس بیت از روی مادربرد کنده شده باشه یا کلا آیسی پورت یو اس بی رو روی لب تاپت سوزونده باشه ، موس ، لایتر و . . . به این درگاه زدی ببینی روشن میشه یا نه؟ اگر روشن شه یعنی بخش تغذیه یو اس بی سالمه هنوز و فقط میمونه بخش دیتا که میتونی اونوقت بگی کار آنتی ویروسه چون آنتی ویروس کاری به تغذیه پورت نداره و فقط روی دیتا فکوس می کنه
میتونی کابل موبایل هم بهش وصل کنی اگر باتری رو شارژ کنه بازم یعنی بخش تغذیه سالمه،هرچند که من مخالفم آنتی ویروس ها بخاطر مشکل اتصال کوتاه بتونن سخت افزار یا پورت های رو بلاک کنن و کلا الگوریتم اونها برای داده ها و اطلاعات و حملات نرم افزاری به این پورت ها برنامه نویسی شده در هر حال می تونی با حذف آنتی ویروس یا کلا غیر فعال کردنش از این قضیه مطمئن شی یا در نهایت یه ویندوز عوض کنی مشکلت حل میشه در غیر این صورت ممکنه به چیپ درگاه یو اس بی روی لپ تاپت آسیب رسونده باشی که امیدوارم اینطوری نباشه، با این حال من فقط یه مطلب در مورد پورت ها و آنتی ویروس ها پیدا کردم اینکه وبکم رو آنتی ویروس غیر فعال می کنه و اینم باز میتونه از کار انداختن dll های اجرائی نرم افزار وبکم باشه نه پورت یو اس بی چون اگه پورت یو اس بی رو عوض می کردیم اونوقت بدون رفع مسدودی دوباره وبکم کار می کرد ولی بازم با تمام این موارد که اشاره شد یه سری به این لینک بزن شاید کمکت کنه در نهایت نتیجه کارت رو اینجا برای بقیه بچه ها هم بنویس تا همه ازین مشکل اطلاع پیدا کنن و راه حلش رو بدونن
موفق باشید
سلام
لطفا از صفحه دیوایس منیجر خود یک عکس قرار بدهید زمانی که برد به سیستم شما وصل می باشد.
دسته بندی Ports باز باشد.
سلام
کلا ویندوز عکس العملی نشون نمیده هنگام اتصال تو دیوایس منیجرم هیچ پرتی نمیاد
سلام
کلا ویندوز عکس العملی نشون نمیده هنگام اتصال تو دیوایس منیجرم هیچ پرتی نمیاد
تنظیمات فایروال کجاست؟ گشتم نبود میشه راهنمایی کنید
در سیستم های دیگر نیز تست کرده اید بدون مشکل می آید یا در سایر سیستم ها نیز همین مشکل وجود دارد؟؟
والا سیستم دیگه ای در اختیار ندارم که ببینم رو اون چجوری میشه
سلام ببر کافینت اگر سیستمی دم دستت نیست دیگه
امیدوارم بردت کلا نسوخته باشه اما اگر سوخته باشه هم قابل ترمیم و تعمیره
ممکنه کلا آیسی پورت یو اس بی رو روی لب تاپت سوزونده باشه ، موس ، فلش ، لایتر و . . . به این درگاه زدی ببینی روشن میشه یا نه؟ اگر روشن شه یعنی بخش تغذیه یو اس بی سالمه هنوز و فقط میمونه بخش دیتا که میتونی اونوقت بگی کار آنتی ویروسه چون آنتی ویروس کاری به تغذیه پورت نداره و فقط روی دیتا فکوس می کنه
موفق باشید