عدم شناسایی ماژول usb to ttl در سیستم

سلام. من هرکاری می کنم با ارور شناسایی نکردن ماژول مواجه میشم و در بخش آخر دیوایس منیجر ظاهر میشه میخواستم لطفاً من رو راهنمایی کنید

سلام

این مشکل می تونه از موارد متعددی ناشی شده باشه

برخی از اون موارد رو در زیر اشاره می کنم شاید به دردتون بخوره:

1-برد خود ماژول مشکل داره که فعال نمیشه

2-درگاه یواس بی کامپیوتر یا لپ تاپتون مشکل داره و قطع هست(این مشکل نمی تونه فقط سخت افزاری باشه،در کامپیوترهای سری جدید و مادربردهائی که انرژی سیوینگ هستند یو اس بی رو بعد از چند دقیقه استفاده نشدن توسط کاربر به حالت استندبای می برند و تنظیمات خاص خودشون رو برای هر مادربرد دارند که برای چک کردن تنظیمات باید به دفترچه راهنما یا سایت سازنده مراجعه کنید)

3-نصب نبودن درایور نرم افزاری مبدل ttl به usb هرچند نیاز به نصب درایور اختصاصی احساس نمیشه

4-موارد دیگر هم متصور است که متاسفانه من از اون ها اطلاعی ندارم

توصیه میشه تحت هیچ شرایطی از درایورها و  آپدیتهای متفرقه موجود در اینترنت برای رفع این مشکل استفاده نکنید چون تجربه ثابت کرده عموما باج افزار هستند و شما رو دچار مشکلات بعدی خواهد کرد اگر نیاز به آپدیت یا نصب برنامه خاصی هست از سایت خود سازنده سخت افزار(چه ماژول چه مادربرد) یا منابع معتبر دانلود کنید

اگه درایور ماژول رو پیدا نکردید تا در دیوایس منیجرتون نصب کنید میتونید از یه راه میانبر و تقلبی استفاده کنید برای مثال نرم افزارهای برنامه نویسی که کابل ها و پروتکل های مختلفی مثل rs232 یا rs485  و . . . رو پشتیبانی می کنند نصب کنید تا درایور این پروتکل ها روی سیستم شما نصب شه و به احتمال قوی مشکل حل میشه ، اگر نشد ایمیلتون رو بذارید یه سری درایور براتون بفرستم شاید بهتون کمک کنه

موفق و سالم باشید

سلام
لطفا با اصلاح کردن سؤال خود مدل ماژولی که استفاده کرده اید را ذکر کنید و یک عکس از دیوایس منیجر خود نیز قرار بدهید.