مشکل در اتصال تعداد زیادی فتورزیستور بوسیله‌ی مالتی پلکسر 16 کاناله به آردوینو

سلام دوستان، من ۱۶ تا سنسور نور ldr رو به مالتی پلکسر۱۶ کاناله و سپس به آردوینو uno وصل کردم. (مقاومت های پول آپ هم ۱۰ کیلو اهم هستن) مقادیر سنسور ها میانگین گرفته میشه و روی نمایشگر ۱۶*۲ نمایش داده میشه

همه چیز تا چند ساعت خوب کار میکنه اما مثلا بعد از ۲۴ ساعت ناگهان عددی که نشون داده میشه افت شدیدی میکنه و نمیدونم چرا، مثلا از ۹۷۰ به ۴۴۰ میرسه

طول سیم سنسور ها بین ۱۰ تا ۳۰ متر متغییر هست

سیم ها از جنس مس و سایز ۷۵ هستن

با توجه به اینکه از مقاومت پول آپ ۱۰ کیلو اهمی برای همه ی سنسورها استفاده کردم، فکر نمیکنم مشکل از پایه ۵ ولت آردینو  باشه چون جریان کل یک پایه حتی در بیشترین حالت هم بشدت ضعیف هست

بنظر شما مشکل از کجاست و چطور حلش کنم؟

____________ویرایش از اینجا به پایین_______________________________

نقشه سیم کشی به شکل زیر هست

برای یک گلخانه بسیار مرطوب که باید رطوبت آن بوسیله دستگاه های مه پاش در طول روز کنترل بشه

که برای کنترل موتور ها و زمانبندی آنها از شدت نور کمک گرفتم چون عصر ها و صبح ها و زمانی که هوا ابری میشه رطوبت زیاد موجب خسارت میشه و در طول فصل های مختلف طول روز و شب تغییر میکنه

تعداد زیادی سنسور بکار گرفتم و از میانگین آنها استفاده میکنم برای اطمینان از کاهش تاثیر خطای یک سنسور و اینکه شدت نور سمت چپ و راست و وسط سالن های گلخانه یکسان نیست

۶ سنسور برای یک سالن و ۱۰ سنسور برای یک سالن دیگر که کمی شرایط متفاوت دارد قرار دادم

همچنین سنسور هارو در محیط بیرون قرار ندادم چون در فصل های پاییز و زمستان بارندگی برف داریم و روی سنسور پوشیده میشه

اینکه گفتین ممکنه نویز بیافته بنظرم اینطور نیست چون بعد از اینکه از ۹۷۰ به ۴۴۰ افت کرد دیگه برنمیگرده حتی با ریست کردن آردوینو. فقط با قطع و وصل تغذیه به شرایط نرمال برمیگرده یا اینکه پایه ی زمینِ سنسور هارو رو از برد آردوینو جدا کنم و دوباره وارد کنم

مواردی که گفتین رو تست خواهم کرد

با سلام

شما بین هر سنسور و مالتی پلکسر آمدید سیم به طول زیاد استفاده کرده اید و این سنسور ها با سطح ولتاژ به شما دیتا می دهند و از طرفی هم افزایش طول سیم ها باعث می شود نویز های محیطی بر روی سیم ها به وجود بیاید و دیتای شما را خراب کند
برای تست پیشنهاد میکنم ابتدا همه سنسور ها را در نزدیکی هم قرار بدهید و طول سیم ها را کم کنید و به سنسور وصل کند. در صورتی که باز هم دیتا شما دچار مشکل شد علام کنید تا بررسی های بیشتری انجام بشود.

این سیستم را برای چه جایی میخواهید استفاده کنید؟ توضیح بیشتر بدهید شاید بتوانم پیشنهاد های بهتری خدمت شما عرض کنم.

نقشه سیم کشی خود را نیز بر روی کاغذ بکشید و قرار بدهید نیز ممنون میشم.

لطفا با ویرایش سوال خود این موارد را اضافه کنید.

خیلی ممنون از توضیحاتتون. منتظر سایر تست های شما می مانم تا نتیجه مشخص بشود.