مشکل در اتصال سنسور رطوبت خاک با ماژول esp8266 12e

سلام دوستان وقتتون بخیر

من یک سنسور رطوبت خاک تهییه کردم اما هر کاری میکنم به esp وصل نمیشه یعنی وصل میشه اما اعداد 0 یا 1024 رو نمایش میده.

سنسور سالمه با آردوینو تست کردم اوکی بود.

اگر میشه راهنماییم کنید ممنون میشم

با سلام

پین آنالوگ ESP بین 0 الی 3.3 می باشد در 2 ولت چیزی در حدود 620 باید به شما برگرداند.

برای تست این مورد که پایه آنالوگ ESP شما سالم می باشد و در کد خطایی نداشته باشید می توانید از یک پتاسیومتر که یکی از پایه های به 3.3 و دیگری به GND و وسطی به A0 وصل می باشد استفاده کنید.

باید بتوانید دیتا را بخوانید در صورتی که دیتا به درستی تغییر میکرد ایراد از جای دیگری می باشد.

سلام لطف میکنید مدل سنسور خاک خود را مشخص کنید و از سیم کشی مدار خود یک عکس نیز قرار بدهید ممنون میشم.

من از دو سنسور استفاده کردم همین مشکل رو داشتم.یکی سنسور خازنی همونی که مشکیه و یکی دیگه هم YL-69.
من چون از سنسورای دیگه هم استفاده کردم سیم کشی خیلی شلوغ شده ولی سیم کشی درست هستش.
من یک بررسی که کردم پین آنالوگ esp ولتاژ 0 تا 1 ولت رو قبول میکنه اما سنسور بالای 2 ولت رو بهش میده برای همین همیشه 1024 رو برمیگردونه.
حالا باید یک کاری کرد 0 تا 3 ولت رو به 0 تا 1 ولت تبدیل بشه.

منظور بنده از سیم کشی مدار این می باشد که بر روی کاغذ نقشه سیم کشی خود را بکشید و با ویرایش صورت سوال خود عکس را قرار بدهید.