سلام من یک باطری دو سل لیتیومی ۲۲۰۰ دارم که باش یک چراغ خواب قدیمی ۸ ولت رو روشن میکنم حالا می خوام یک ال ای دی کلاهی قرمز بذارم خروجی باطری که اونم همیشه روشن باشه میخواستم بدونم این ال ای دی مصرفش اونقدر هست که باعث کاهش مشهود شارژ دهی باطری بشه یا تاثیر چشمگیری نداره؟
با سلام
در صورتی که دیتاشیت مربوط به LED را دارید در آن ذکر شده است که چقدر جریان کشی خواهید داشت و بر اساس این موضوع میزان جریان دهی را میتوانید تنظیم بکنید.
در صورت نداشتن این اطلاعات با استفاده از مولتی متر میزان جریان کشی LED مورد نظر را حساب بنمایید و بر اساس این موضوع میتوانید روز ها را حساب بنمایید.
البته این موضوع را نیز در نظر داشته باشید. چون میخواهید از این باتری ها به عنوان چراغ خواب به صورت داعم استفاده بکنید(یعنی یک جریان کشی ناچیز و مداوم داشته باشید) پیشنهاد میکنم از باتری های نیکلی استفاده بکنید که در این شرایط خرابی کمتری دارند و باتری های لیتومی برای توان های بالاتر استفاده میشوند.
در صورت استفاده از باتری لیتومی حتما از BMS استفاده بشود در غیر این صورت باتری ها تا آخر خالی میشوند و خراب میشوند.
بله bms دو سل داره، جریان ال ای دی ۲۰ میلی آمپر هست.
ببخشید چطور جریانش رو تنظیم کنم؟ یعنی برای باطری ۲ سل و ال ای دی ۲۰ میلی آمپر قرمز یا سبز باید چه مقاومتی بذارم که هم ال ای دی با نور خوب روشن بشه هم تاثیر چشمگیری روی مصرف باطری نداشته باشه؟
از محاسبه گر های آنلاین مقاومت مناسب LED در هر ولتاژی وجود دارد. میتوانید استفاده بکنید LED Resistor Calculator
ممنون.
بیشتر منظورم این هست که یک ال ای دی کلاهی معمولی آیا اونقدر مصرف داره که تو کاهش شارژ باطری تاثیر چشمگیر داشته باشه؟
باید اندازه گیری بکنید جریان مصرفی رو برای مثال اگر LED قبلی 20 میلی آمپر هست و جدیده 40 میلی آمپر باشد یعنی مصرف شما 2 برابر شده است.