معرفی ماژول شارژ لیتیومی4سلولی با نمایشگر ال ای دی دار

با سلام میتونید یه ماژول شارژ لیتیومی 4سلولی معرفی کنید که ال ای دی داشته باشه یا بتونم ال ای دی نصب کنم که فول شارژ شد را نشون بده. ممنوم

با سلام

برای باتری های بالاتر از 1 سلول که به صورت سری استفاده می شود حتما باید از BMS استفاده بشود (مگر اینکه بدانید که چه کاری انجام می دهید)

در مورد LED که نشان بدهد باتری شارژ شده است یا خیر

این مورد بر روی برد BMS قرار نمی دهند و اکثرا در سمت شارژر قرار میگیرد. شما از چه مدل منبع تغذیه ای استفاده میکنید ؟؟

بعضی از منبع تغذیه ها قابلیت این مورد را دارند مانند این مدل

ویرایش اول:

اگر منظور شما ماژول بارگراف نمایشگر میزان شارژ باتری لیتیومی 1 تا 8 سل می باشد.

این نمایشگر ها 2 حالت دارند. در بعضی موارد جامپر پشتش هست و بین 1 الی 8 سل امکان انتخاب می دهد. یا یک مقاومت را بر روی برد باید عوض کنید.

در حال حاضر موجود در سایت از نوع جامپری می باشد.(عکس مربوط به مدل مقاومتی می باشد) به عکس های آخر محصول توجه کنید نوشته شده است در هر سطح ولتاژ به چه صورت روشن می شود.

برای تک سل در نظر بگیریم : خالی بودن یعنی 3 ولت که دورش روشن می باشد و خط آخر نیز روشن می باشد و در حدود 2.7 خط دور فقط روشن می باشد.

البته منبع تغذیه ای که ال ای دی داشته باشه که نشون بده شارژ پر شد رو هم پیدا نکرد شما ماژول یا ایده ای برای ماژول 4سلولی مد نظرتونه. البته ماژول نمایشگر باطری هم بکارم نمیاد. فکر کنم دائم در حال روشن میمونه

این ماژولی تو سایتتون هست نمایشگر شارژ باطری لیتیومی 8سلولی. عکسش فرق داره؟ چون پشتش جامپر نداره. میخوام خرید بزنم شک دارم. یه سوال دیگه هم داشتم اون چراغی روی ماژول هست عکس باطری داره منظورم چراغ دورشه وقتی ولتاژ زیر 25درصد بیاد روشن میشه یا همیشه روشنه؟ برام خیلی مهمه ممنونم ازشما