u_a39
ژوئیه 16، 2022، 5:37ق.ظ
1
سلام یه مايول جک 3.5 تکی دیدم میخام واس پورت جلو کیس کامپیوتر بخرم جک 3پین هست ایا فقط واس هندزفریه یا واس میکروفونم میشه استفاده کرد؟ و دومی بنفشه چجوری پین هاشو وصل کنم 12تا سوراخ داره خط های برد رو دنبال کنم به هرسوراخ رسید کافیه یا نه موارد دیگم هست؟ ممنون میشم کمک کنین رشتم الکترونیک نیست
2 پسندیده
با سلام
بله می توانید استفاده کنید.
در سیم های هدفون یا اسپیکر 3 رشته سیم داریم که یکی از آنها زمین و 2 تای دیگر صدا چپ و راست هستند.
در هدفون های گوشی از مدل 4 سیمه استفاده می شود که علاوه بر صدا های چپ و راست میکروفون نیز وجود دارد.
اما در این مدلی که عکسش را قرار داده اید از نوع 3 سیمه می باشد یعنی فقط به عنوان میکروفون یا اسپیکر می توانید استفاده کنید و نمی تواند هر 2 باشد.
البته ترتیب این سیم کشی در برند های مختلف هدفون متفاوت می باشد.
مدل بنفش رنگ نیز 2 عدد فیش دارد که سیم کشی شده است به بیرون و می توانید ازشون استفاده کنید.
دیتاشیت مدل بنفش رنگ را می توانید از این لینک دانلود کنید.
عکس قبلی نیومد چرا دوباره میزارم
u_a40
ژوئیه 23، 2022، 9:53ق.ظ
4
پایه های موثر در شکل زیر مشخص شده است:
در شکل بالا فرض شده است که هدفون در سوکت اول و میکروفون در سوکت دوم متصل باشد.
میتوانید جای این دو عوض کنید.
پایه هایی که هایلایت نشده اند به جایی متصل نیستند و در مدار کاربردی ندارند.
1 پسندیده
سلام من یکماه نبودم تو اتجمن شکل واسم نمیاد نمیدونم چرا من سوالمو باشکل منتشر کردم
این اولی برای میکروفون یا هدنزفری میخام
این دومی برای میکروفون و هدنزفری میخام
عکس قبلی نیومد چرا دوباره میزارم
لطف میکنید مثل من جلو سوراخا با رنگ دیگه خط بکشید که کدوم رو به پین هرد وصل کنم؟ باشکل شماتیک نمیفهمم
شما همه پین ها را باید هویه کنید نه فقط چند تا را
این که به کجا وصل شوند مهم هست نه این که کدوم ها باید هویه بشن
خب کردم بعدش سیم جامپر رو به کدوم پایه ها وصل کنم مشکلم اینه تو شکلم مشخص کردم اگر ملاحظه کنید
دوست عزیز ممنون لطف کردید میشه برد قرمزه هم مثل این بارسم شکل بگید؟
تشکر اگه عکسه نیست دوباره دوتشو بفرستم اگه خاطرتون باشه یکی برد قرمز بود اون یکی برد بنفش
سلام عکس برای من نمایش داده نمیشه مجدد میزارم لطفا جلو سوراخایی که باید لحیم کنم یه خط بزارین ممنون از پیگیری شما
ممنون یسوال ring2 برای میکروفونه؟ اگه بخایم فقط برای میکروفون ازاین برد استفاده کنیم چیکارکنم
سلام نه من چن روز پیش مجدد گذاشتم و همونو دارم میبینم
در همین عکس زیر نوشته شده است که هر پین چه معنی دارد. مشکل کجا می باشد؟؟